[VIDEO] “6 Tahun Dulu..”- Isυ Pakaian Menjo̞lok Mata Riena Diana Dikecαm?, Sekali Tuan Badan Tampil Buka Mulut!

Pelakon yang cukup terkenal dengan karakter Lailer dalam Kampung People, Riena Diana baru-baru ini menjadi perhatian ramai selepas memuat naik foto bersama rakannya ketika menyambut tahun baru berberapa hari lalu.

Umum sedia tahu Riena Diana baru-baru ini mendedahkan sudah putus dengan teman lelakinya setelah menyulam cinta selama 4 tahun bersama. Bagaimanapun, perkongsian sempena sambutan tahun baru yang dimuat naik menerusi akaun Instagram milik pelakon ini memaparkan Riena Diana mengenakan tank top hitam dan skirt pendek membuatkan ramai mengkritiknya.

Walaupun begitu, Riena Diana beri reaksi mengenai k.rit.ik.an yang mengatakan pakainannya agak men.jo.lok mata tersebut. Dalam satu video yang menjadi perhatian ramai di TikTok, dilihat Riena Diana menjelaskan mengenai is.u pakaian tersebut.

Berikut adalah rakaman yang dimuat naik oleh seorang pengguna Tiktok dengan nama akaun amin_hazlan ini:

Dalam rakaman tersebut Riena Diana akui pernah memuat naik gambar lebih seksi dari itu 6 tahun lalu. Katanya pada waktu itu ramai sangat yang mengecam hingga membuatkan Riena rasa ‘down’ dan nak tutup Instagram.

“Masa tu I rasa sangat down and nak tutup Instagram. Tapi selepas beberapa tahun dalam industri ni, I kena belajar untuk lebih terbuka dan terima pendapat orang lain.”

Berikut adalah temubual penuh Riena Diana akui pernah lebih seksi yang dimuat naik di saluran Youtube mStar:

Malah kedengaran suara wartawan bertanyakan adakah is.u se.ks.i ini berkait dengan pu.tus cinta? Riena Diana ter.tawa mendengarkannya dan menjawab seperti berikut:

“Tak pun sebenarnya tak de kena mengena dengan sesiapa…I cuma nak tunjuk diri sebenar kat sosial media. Tapi doesn’t mean korang boleh cakap macam-macam”

Dalam pada itu, Riena juga menyarankan kepada mereka yang rasa tidak selesa melihat penampilannya itu supaya tidak lagi mengikuti akaun media sosial miliknya.

“Secara jujurnya ramai yang komen kata nak unfollow Rienalah macam ni. Tapi bila saya tengok profile orang komen tu mostly semua tak unfollow pun saya lagi.” Ujar Riena.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: Syor

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

“Betul- Betul Ikut Perangai baba”- Gelagat Jebat Jawab Soalan Memang Di Luar Jangkaan

Defenisi ‘bapak borek, anak rintik’ benar-benar terjadi pada anak lelaki pelakon Malaysia. Jebat Jayden merupakan anak lelaki …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *