“Tiba-Tiba Tahu Kahwin..” – Puteri Sarah Dαkwa Syamsul & Ira Bernikah Secara Rαhsia Di Thailand!

Kemelut rumah tangga antara Puteri Sarah Liyana dan Syamsul Yusof seakan-akan tidak berakhir apabila kali ini pengarah terk.enal itu did.akw.a telah berkahwin di Thailand bersama Ira Kazar.

Menerusi perkongsian yang dimuat naik oleh Puteri Sarah di Instagramnya, dia menyatakan bahawa suaminya itu telah bernikah di negara tersebut namun tidak membuat sebarang pengakuan sehingga ke hari ini.

Ramai tanya Sarah pasal ni. Dan ada juga tak puas hati. Sebagai isteri, memang wajib taat suami tapi kita suka ke tiba-tiba tahu kahwin dekat Thailand? Lepastu tak me.nga.ku?”

Dalam pada itu, Sarah juga seakan-akan ‘me.nyi.n.dir’ suaminya yang sebelum ini men.dak.wa akan mengenakan tin.da.kan terhadap Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI) kerana kenyataan fitnah.

Nak sa.man JAWI tu dah betul-betul pasti ke? Jangan terbalik pula jadinya.”

Terdahulu, Puteri Sarah pernah meminta Syamsul untuk menjelaskan sebarang desas-desus isu berkahwin secara senyap untuk mengelak sebarang kemusykilan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: beautifulnara

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

“Perempuan cantik memang selalu kena fítnαh..”- Azhar Sulaiman mula bersuara ísu Isu Sophia Albarakbah!

Sejak akhir-akhir ini industri hiburan sekali lagi dike.jut.kan dengan satu kisah pendedahan oleh Bella Astillah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *