“Siapa Yang Mαngsa Tu?”- Azri Iskandar Tampil Buka Mulut Isυ Kahwin, ‘Duit Tak Cukup Lagi!’

Sebelum ini hangat diperkatakan mengenai majlis perkahwinan pelakon Azri Iskandar dan kekasihnya, Dr Azra Diera yang dijadualkan bakal berlangsung pada bulan Disember ini namun sehingga kini status hari bahagia pasangan tersebut masih menjadi persoalan dalam kal.angan warganet dek kerana tiada sebarang informasi mengenainya.

Menerusi perkongsian Melodi di akaun TikTok rasmi mereka, Azri tampil menjel.askan mengenai hal sebenar disebalik status perkahwinannya itu.

“Tu lah dari mana pun.ca Playboy tua tu abang pun tak tahu. Siapa yang man.gsa tu? Dia kalau Playboy ni mesti ada man.gsa kan? 

“Macam ada satu ke.s yang mengatakan abang ajak kahwin, kalau tidak mesti abang dah kahwin ramai tapi kalau betul, tak kan lah tak laku langsung. Jadi janganlah nak tuduh bukan-bukan,” katanya.

Terdahulu, Azri mengesahkan dia dan Dr Azra sudahpun mengikat tali pertunangan pada 29 Jun lalu bertempat di Kangar, Perlis.

Untuk rekod, Azri dan pelakon Ellie Suriaty sah bercerai talak satu pada 17 Mei lalu selepas 19 tahun hidup bersama dan hasil perkahwinan itu pasangan ini dikurniakan dua cahaya mata iaitu Azrell Omar, 17, dan Nur Azreen, 13.

Sumber: Xtra

About admin blog

Check Also

[VIDEO]“Anak Yang Bijak”-Telatah Jebat Jayden Kongsi Khasiat Air Zam Zam Mencuit Hati Netizen

Sebagaimana yang kita ketahui bahawa air zamzam ini muncul pada zaman Nabi Ismail AS ketika baginda ditinggalkan bersama ibunya Hajar oleh Nabi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *