“Dia Ingat Kelakar Agaknya, Kepala Otak Dia..”- Nabil Rυngut Kereta Kena ‘Blockεd’, Hujung-Hujung…

Nabil Ahmad menerusi akaun Instagram Nabilzira ada berkongsi dua pautan video awal malam tadi yang men.curi perhatian pengguna media sosial.

Kisahnya, hos MeleTop itu ter.pa.ksa membunyikan ho.n beberapa kali kerana ada sebuah kereta jenis Honda berwarna hitam yang parkir di belakang kenderaan yang dinaiki Nabil.

Menerusi rakaman yang diambil isterinya, Nabil dilihat ‘mem.be.bel’ sambil membunyikan hon, mengharapkan agar pemilik kereta itu segera mengalihkan kenderaannya.

“Ke.l.akar kepala otak dia, aku nak balik ni,” antara run.gutan dari Nabil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nabilzira (@nabilzira)

Bagaimanapun, selang beberapa ketika akaun tersebut berkongsi pula video pendek baru, merakamkan aksi Nabil yang sudahnya terp.aksa menolak sendiri kenderaan tersebut.

“Boleh tolak, tapi kur.ang aja.rlah kan?” kata Nabil sambil isterinya pula membayangkan suaminya terkena ‘prank’ kenalan sendiri.

“Patutlah tulis ‘kau fikirlah sendiri, I rasa you kena pr.ank ni,” respon Zira.

Bagaimanapun, video yang ditonton hampir 400,000 kali setakat ini itu belum dipastikan sama ada dia betul-betul pra.nk atau tidak disengajakan.

Sementara itu, menerusi ruangan komen, ada juga yang membayangkan Nabil sekeluarga telah kena ‘prank’ dan ada juga yang memuji Nabil yang tetap senyum dan cool meski dalam keadaan kusut.

Foto: Instagram Nabilzira

Sumber: MH

About admin blog

Check Also

“Perempuan cantik memang selalu kena fítnαh..”- Azhar Sulaiman mula bersuara ísu Isu Sophia Albarakbah!

Sejak akhir-akhir ini industri hiburan sekali lagi dike.jut.kan dengan satu kisah pendedahan oleh Bella Astillah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *