“Dia Ingat Kelakar Agaknya, Kepala Otak Dia..”- Nabil Rυngut Kereta Kena ‘Blockεd’, Hujung-Hujung…

Nabil Ahmad menerusi akaun Instagram Nabilzira ada berkongsi dua pautan video awal malam tadi yang men.curi perhatian pengguna media sosial.

Kisahnya, hos MeleTop itu ter.pa.ksa membunyikan ho.n beberapa kali kerana ada sebuah kereta jenis Honda berwarna hitam yang parkir di belakang kenderaan yang dinaiki Nabil.

Menerusi rakaman yang diambil isterinya, Nabil dilihat ‘mem.be.bel’ sambil membunyikan hon, mengharapkan agar pemilik kereta itu segera mengalihkan kenderaannya.

“Ke.l.akar kepala otak dia, aku nak balik ni,” antara run.gutan dari Nabil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nabilzira (@nabilzira)

Bagaimanapun, selang beberapa ketika akaun tersebut berkongsi pula video pendek baru, merakamkan aksi Nabil yang sudahnya terp.aksa menolak sendiri kenderaan tersebut.

“Boleh tolak, tapi kur.ang aja.rlah kan?” kata Nabil sambil isterinya pula membayangkan suaminya terkena ‘prank’ kenalan sendiri.

“Patutlah tulis ‘kau fikirlah sendiri, I rasa you kena pr.ank ni,” respon Zira.

Bagaimanapun, video yang ditonton hampir 400,000 kali setakat ini itu belum dipastikan sama ada dia betul-betul pra.nk atau tidak disengajakan.

Sementara itu, menerusi ruangan komen, ada juga yang membayangkan Nabil sekeluarga telah kena ‘prank’ dan ada juga yang memuji Nabil yang tetap senyum dan cool meski dalam keadaan kusut.

Foto: Instagram Nabilzira

Sumber: MH

About admin blog

Check Also

[VIDEO]“Anak Yang Bijak”-Telatah Jebat Jayden Kongsi Khasiat Air Zam Zam Mencuit Hati Netizen

Sebagaimana yang kita ketahui bahawa air zamzam ini muncul pada zaman Nabi Ismail AS ketika baginda ditinggalkan bersama ibunya Hajar oleh Nabi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *