[VIDEO] “Pertama Kali Weh Tgk Tak..”- Gelagat Shukri Yahaya Dan Isterinya Bikin Ramai Gelak Besar!

Siapa sahaja yang tidak mengenali dengan pelakon bernama, Shukri Yahaya. Beri sahaja apa jenis watak, tentu dapat disampaikan dengan baik kepada penonton sekali gus menyebabkan Shukri Yahaya berjaya menjadi antara pelakon kegemaran ramai yang sering menjadi sorotan di media sosial.

Umum diketahui, isteri kepada Shukri Yahaya juga merupakan antara yang dikenali di media sosial apabila Tya Adnan juga seorang usahawan. Pasangan sama cantik, sama padan ini juga sering dilihat menerusi video live di media sosial dan nampaknya baru-baru ini klip video mereka bersama t.ula.r mengu.ndang de.kah ramai.

Siapa sahaja yang tidak mengenali dengan pelakon bernama, Shukri Yahaya. Beri sahaja apa jenis watak, tentu dapat disampaikan dengan baik kepada penonton sekali gus menyebabkan Shukri Yahaya berjaya menjadi antara pelakon kegemaran ramai yang sering menjadi sorotan di media sosial.

Umum diketahui, isteri kepada Shukri Yahaya juga merupakan antara yang dikenali di media sosial apabila Tya Adnan juga seorang usahawan. Pasangan sama cantik, sama padan ini juga sering dilihat menerusi video live di media sosial dan nampaknya baru-baru ini klip video mereka bersama t.ula.r mengu.ndang de.kah ramai.

Klip video und.ang terhibur ramai

Ini kerana, disaat T.ya Adnan membuat live untuk menjual tudung jenamanya, Sigadistya sempat pula Shukri Yahaya buat hal disisi isterinya itu. Seperti yang diketahui apabila seseorang membuat video live, mereka boleh menggunakan pelbagai jenis filter dan jika dahulunya daripada yang tidak bermakeup dilihat disolek namun perkembangan filter kini semakin unik.

Jadi Shukri Yahaya nampaknya mengambil kesempatan itu dengan mencuba pelbagai jenis filter yang juga mengun.dang dirinya terhibur. Gelagat hero Malaya ini bagaimanapun mengundang dekah warganet.

@meelapunya Dah lah hensem, comel & kelakar pulak tu hahaha! #shukriyahaya #heromalaya #fyp #funnytiktok ♬ Minions Laughs – Minions Laughs

Sempat cuba pelbagai filter

Mana tidaknya, begitu banyak filter digunakan Shukri Yahaya yang menyebabkan isterinya juga t.ergan.ggu dan tidak dapat menahan ketawa dengan gelagatnya itu. Netizen diruangan komen turut terhibur apabila video tersebut juga ditonton lebih 1.6 juta kali.

‘Hahaha harini aku…’

Pertama kali weh tengok…

‘Tak fokus bini nak berniaga’

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: Syor, FB HCL

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

“Alhamdulilah, Mak Nak Awal, Saya Langsungkan Majlis Pada..”- Tahniah Shuib Umum Berita Gembira

PELAWAK dan penyampai radio Suria FM Shuib menyifatkan kehadiran ahli perniagaan Watie Hanifiah dalam hidupnya …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *