“Org Selalu Nmpk Akak Gelak, Tpi..”- Noorkhiriah Luah Rasa Sebαk Ziarah Pusαra Arwαh Bapa, ‘Rindu Paling Sαkit’

Pelakon, Noorkhiriah menerusi hantaran di Instagram meluahkan ras.a se.bak ketika menzi.ara.hi pus.ara ar.wa.h bapanya, Allah.yarham Ahmad Shapie di kampung halaman.

“Rindu Pa.ling Sak.it..”

Menurut Noorkhiriah, orang luar sentiasa melihatnya bergelak ketawa, namun dia akui ‘tumpas’ apabila melibatkan rasa rindu kepada ar.wah bapanya.

“Orang selalu nampak akak gelak. Tapi bila part ni akak kalah. Rindu paling sa.kit. Ayah adalah lelaki pertama yang tak pernah sa.kitkan hati anak dia.

Sangat betul dik. Masa ni empangan akak pec.ah. Hari lahir ayah 3/12  baruni. Semua anak-anak balik. Genap 69 tahun kalau ayah akak masih ada.”-Tulis Noorkhiriah

Puas Dapat Cium Batu Nisan Arwah Bapa

Akui rasa puas dapat mencium batu nisan bagi mengubat rindu terhadap arwah bapanya. Noorkhiriah turut menitipkan pesanan buat orang ramai untuk menjaga ibu bapa dengan baik ketika mereka masih hidup serta mendoakan buat mereka jika sudah tiada.

“Cium batu nisan pun akak dah rasa puas sangat. Sak.it rindu ni. Sa.kit sangat. Semoga Pak tenang kat sana.

Pada yang masih ada keduanya jagalah elok-elok. Pada yang dah takde jangan sekali lupa doakan ye.”-Titip Noorkhiriah

Apa komen anda?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: Muraimy

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

“Perempuan cantik memang selalu kena fítnαh..”- Azhar Sulaiman mula bersuara ísu Isu Sophia Albarakbah!

Sejak akhir-akhir ini industri hiburan sekali lagi dike.jut.kan dengan satu kisah pendedahan oleh Bella Astillah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *