[VIDEO] “Awet muda..”- Wajah Terkini Liyana Jasmay Masa Menαri Tarik Perhatian Netizen

Baru-baru ini, pelakon dan penerbit Liyana Jasmay berjaya mencuri perhatian ramai ketika memuat naik video di TikTok menggunakan lagu Nirvana nyanyian Aya Nakamura.

Menerusi perkongsian tersebut, Liyana memakai baju merah jambu sambil menari berpusing mengikut rentak lagu.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet memuji rupa parasnya yang kelihatan awet muda sejak dulu sehingga sekarang.

“Eee umur berapa ni cute nya! You never get old did you?

“Argh sis dari dulu sampai sekarang still look young arghh.

“Sentiasa nampak muda.

“Dari dulu sampai sekarang still minat dia. Always nampak cute!

“Cantiknya Liyana nampak muda walaupun kita sebaya,” komen netizen.

Bukan itu sahaja, ada juga segelintir yang mengatakan bahawa sudah lama tidak melihat Liyana di sosial media.

“Dah lama betul tak tengok dia.

“Ayy lamanya tak nampak dia.

“Lama tak nampak, baru tadi tengok cerita dia masa muda.

“Lama tak nampak dia lah, still look young!” tulis netizen.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: Xtra

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

About admin blog

Check Also

“Perempuan cantik memang selalu kena fítnαh..”- Azhar Sulaiman mula bersuara ísu Isu Sophia Albarakbah!

Sejak akhir-akhir ini industri hiburan sekali lagi dike.jut.kan dengan satu kisah pendedahan oleh Bella Astillah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *