“Sweet gila laki orang,”- Aiman Nangis Zahirah Macwilson hamil buat netizen terkeluar air mata

Pasangan pelakon, Aiman Hakim Ridza dan Zahirah Macwilson merupakan antara selebriti yang sering menjadi sorotan ramai di media sosial. Kisah percintaan dalam drama menjadi realiti membuatkan peminat kedua-dua pelakon sama cantik, sama padan ini sangat teruja. Mana tidaknya, keserasian dalam drama mereka tidak dinafikan sangat menjadi.

Pasangan ini bagaimanapun sekarang begitu gembira dengan kehadiran cahaya mata sulung mereka yang diberi nama, Isaac Raees dimana Zahirah Macwilson selamat melahirkan pada Januari tahun lalu di Perth, Australia.

Terbaharu, Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza nampaknya tular disebabkan satu perkongsian peminat yang memaparkan perjalanan sepanjang dia hamil anak sulungnya itu mencuri tumpuan ramai. Gelagat pasangan ini ternyata lebih membuatkan peminat dan warganet turut sama sedih.

Mana tidaknya, Aiman Hakim Ridza disaat dia diberitahu isteri tentang kehamilannya mencetuskan air matanya terus mengalir menyebabkan kedua-duanya juga dalam pada masa sama menangis. Aiman Hakim Ridza juga dilihat begitu menjaga isterinya sepanjang kehamilan anak sulung mereka.

Muat naik tersebut selain ditonton 1.2 juta kali, warganet juga meninggalkan pelbagai reaksi apabila pasangan yang dahulunya menjadi hero dan heroin dalam drama kini bahagia bersama.

‘Bila betul betul disayangi, x semua bertuah…’

Pastu aku nangis’

sweet

Klik pautan dibawah untuk ikuti topik menarik lain seperti berikut

Sumber:HCL

About admin blog

Check Also

[VIDEO]“Anak Yang Bijak”-Telatah Jebat Jayden Kongsi Khasiat Air Zam Zam Mencuit Hati Netizen

Sebagaimana yang kita ketahui bahawa air zamzam ini muncul pada zaman Nabi Ismail AS ketika baginda ditinggalkan bersama ibunya Hajar oleh Nabi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *