“Mail dah kena rot4n belum?” Netizen Tanya Soalan Pan4s, Sekali Ibu Ismail Izzani Balas Dengan Kata2 Padu

SUSULAN penul4ran video memap.arkan aksi sumb4ng dikatakan mir.ip wajah Ismail Izzani, ibu kepada penyanyi berkenaan menjadi m4ngsa kec4man netizen di media sosial.

Rata-rata menya.lahkan ibu Ismail iaitu Datin Suliza Salam, 57, yang did.akwa tidak pandai menjaga anak selain memintanya men3gur penyanyi berkenaan memand.angkan ini bukan kali pertama dia terlibat dalam kontr.0ver.si.

Tidak mampu lagi berdiam diri, Suliza dilihat membalas komen biad4b netizen yang disi.fatkan sebagai seronok mengvtvk dan melemp.arkan fitn4h terha.dap dirinya dan keluarga.

Suliza memberitahu hanya Allah mampu memberi keampunan dan mengubah perbuatan manusia dan bukannya menerusi kata-kata orang lain.

Suliza tampil membalas komen bi4da.b netizen terhadapnya.

“Nak, kamu nanti belum tahu juga, kan? Mengata anak orang memang seronok. Pengak.hiran hidup siapa-siapa belum tentu.

“Allah yang Maha Pengampun. Bukan kata-kata orang yang akan ubah dia atau sesiapa juga, tetapi Allah. Fahamkan itu ya,” katanya.

Terdahulu, nama Ismail, 22, menjadi sebutan ramai apabila dia dikatakan individu dalam video yang berc1uman dengan seorang wanita berpakaian s3kksi di sebuah kel4b malam.

Menerusi video itu, lelaki tersebut dilihat berpelvkan sambil menari dan kemudian menc1um pipi dan leh3r seorang wanita.

Allah yang Maha Pengampun. Bukan kata-kata orang yang akan ubah dia atau sesiapa juga, tetapi Allah.

DATIN SULIZA SALAM

PENYANYI/IBU ISMAIL IZZANI

Dalam pada itu, Suliza yang juga penyanyi era 1980-an memberitahu dia menghargai segala tegu.ran dan mendoakan netizen agar Allah menjaga a1b mereka.

“Syukur Alhamdulillah. Terima kasih atas tunjuk ajar dan teg.uran. Semoga Allah melindungi dan merahm4ti kamu sekeluarga. Dijauhkan daripada segala a1b dan mus.ibah,” ujarnya.

Sementara itu, netizen masih meluahkan rasa tid.ak puas hati dan menin.ggalkan komen sark4stik berhubung ko.ntr0v.ersi melanda Ismail di Instagram Suliza.

Ibu Ismail jadi m4ngsa kec4man netizen.

“Nak bertanya, Mail dah kena rot4n belum? Sudah-sudahlah back up anak, benda sangat jelas,” komen netizen.

Usaha mStar untuk mendapatkan penjelasan Ismail berhubung isu tersebut bagaimanapun tid.ak berjaya apabila panggilan dan mesej dihantar tid.ak be.rjawab.

Ini bukan kali pertama nama penyanyi lagu Luar Biasa menc.etuskan kont.r0versi malah pernah mencetuskan kemar4han peminat apabila pernah berpelvkan dengan seorang rakan artis senior pada 2018.

 

Apa Pendapat Anda? Jangan Lupa Komen Yg Baik-Baik Sahaja Okey.

Jom Follow Page Kami Di :

Sumber/Kredit : mStar

Diolah Oleh : Wan Network

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

“Perempuan cantik memang selalu kena fítnαh..”- Azhar Sulaiman mula bersuara ísu Isu Sophia Albarakbah!

Sejak akhir-akhir ini industri hiburan sekali lagi dike.jut.kan dengan satu kisah pendedahan oleh Bella Astillah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *