[VIDEO] “Ramai betul yg sαkit mata..”- Wajah Anak Iras Bekas Suami Jadi Topik Perbalαhan. Ini Rεspon Rita Rudaini!

Baru-baru ini, pelakon Rita Rudaini berkongsi sebuah video yang memap.arkan anak sulungnya, Airit Rayyan Rizqin memotong gaya rambut pendek dan warganet menyatakan wajah puteranya itu seiras dengan bapanya.

Namun begitu, Rita menjelaskan bahawa dia tidak ter.asa hati dengan kata-kata warganet kerana pemain bola se.pak itu bapa kan.dung kepada anaknya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RITARUDAINI® (@ritrud727)

Malah, ada juga segelintir warganet berbalah di ruangan komen menyatakan wajah anaknya itu tidak mir.ip dengan bekas suaminya.

Susulan itu, Rita memuat naik sebuah hantaran di TikTok Story bagi meleraikan perbala.han sesama warganet di ruangan komennya.

“Ramai betul yang sa.kit mata dan risau bi.la blog-blog ke.tuk story pasal anak saya muka sama bapak dia… ada yang tak puas ha.ti, ada yang sa.kit hati sampai ga.duh-gad.uh lah kata tak sama langsung!,” tulis Rita.

Apa yang menarik perhatian, pelakon drama Shah Alam 4000 itu mengambil pendekatan dengan mengakui bahawa wajah anaknya itu tidak mirip dengan bekas suaminya malah mengikut baka keturunannya bagi menghentikan perbalahan warganet.

“Untuk mengubati kerisa.uan dan ke.sakit.an hati nurtizen semua… saya ibu pada anak-anak saya nak declare ‘ye-ye! Takde-takde! Tak sama pun… ibu jari kaki pon tak sama dengan bapak dia… satu helai bulu pun tak sama.

“Anak-anak saya ikut ketu.runan baka saya, ye baka saya! Muka saya, bijak macam baka keturunan saya, bera.dab, rajin semua ikut baka keluarga saya, sekian,” katanya berseloroh.

Menjengah diruangan komen TikTok Story Rita, rata-rata warganet berasa terhibur dengan hantaran yang dikongsinya malah berasa pelik dengan segelintir warganet.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: Xtra

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

“Perempuan cantik memang selalu kena fítnαh..”- Azhar Sulaiman mula bersuara ísu Isu Sophia Albarakbah!

Sejak akhir-akhir ini industri hiburan sekali lagi dike.jut.kan dengan satu kisah pendedahan oleh Bella Astillah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *