Cakap English, Ramai Teruja Dengar Temubual Zahirah Macwilson & Amelia Henderson, “Slang Diorang Dua”

Pelakon, Amelia Henderson dan Zahirah Macwilson menjadi sorotan ramai selepas satu muat naik dikongsikan membuatkan rata-rata peminat mereka seronok mendengarkan temu bual kedua-dua selebriti jelita ini dalam satu rancangan yang dihoskan oleh Amelia Henderson sendiri, Studio Sembang.

Dalam media sosial milik Amelia Henderson di Instagram (IG) juga menjadi tumpuan peminat dan pengikutnya apabila dia memuat naik sedikit sedutan temubual dia bersama rakannya itu, Zahirah Macwilson yang dikongsikan baru-baru ini.

Sekadar info, Zahirah Macwilson dan Amelia pernah bergandingan bersama dalam sebuah drama yang menjadi fenomena ketika tahun 2018 yang mana mereka menjadi kawan baik dalam memegang watak sebagai Rafeeqa Huda dan Damia. Drama tersebut berjudul Jangan Benci Cintaku yang mana Zahirah Macwilson bergandingan dengan Saharul Ridzwan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@ameliath)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@ameliath)

Walau bagaimanapun, dua selebriti ini ternyata sehingga sekarang masih sahaja berkawan baik dan temubual antara mereka juga dalam pada masa sama turut mesra dan cukup gembira bergurau sesama sendiri sehingga menarik tumpuan ribuan peminat mereka. Meskipun begitu, selain hal tersebut netizen juga tertarik dengan kedua-dua selebriti berkenaan berbual dalam bahasa Inggeris.

Kongsi fansofisaacraees itu sekali gus menerima pelbagai komen ramai yang kebanyakan daripada mereka suka mendengarkan perbualan mereka dalam bahasa Inggeris sehingga hantaran tersebut turut tular dengan ditinggalkan ribuan tanda suka.

‘Suka lah dengar English deme’

Klik pula pautan dibawah untuk ikuti topik menarik yang lain:

Sumber:HCL

About admin blog

Check Also

“Semoga Istiqomah kak Emma.”- Emma Maembong Kongsi Momen Di Mekah, Ramai Yang Titip Doa Agar Emma Tutup Aurat?

Umum mengetahui pelakon, Emma Maembong adalah antara selebriti yang turut menunaikan ibadah Umrah di Tanah Suci Mekah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *