‘What Do I Do For A Living’ Versi Ain Edruce Ditonton 2.7 Juta Kali, “Kau Tak Tau…”

Sebut sahaja nama Ain Edruce tentu ramai yang meminatinya yang ternyata tidak sekadar dikenali sebagai pelakon jelita dalam sebuah drama yang mencetuskan fenomena berjudul Kekasih Paksa Rela namun setelah itu, dia berjaya menarik tumpuan ramai dengan perangai lucunya yang kini popular sebagai pengacara, TikToker dan Youtuber.

Meskipun begitu, tentu anda masih ingat dengan seorang pelakon lelaki, Mas Khan yang tular disebabkan satu rakaman video TikToker yang merakam video ‘What do i do for a living’ dan nampaknya pengikut TikToker tersebut tertarik pula dengan video daripada selebriti Malaysia terkenal, Ain Edruce.

Pemilik akaun Koocester baru-baru ini turut menarik tumpuan warganet dari Malaysia apabila dia menemubual individu di Kuala Lumpur. Nampaknya, dia bertemu pula dengan Ain Edruce yang berada dalam kereta.

Sempat menemubual apa perkerjaannya, Ain Edruce menarik tumpuan lebih 2.7 juta menonton rakaman dia bersama TikToker tersebut dengan turut ditinggalkan hampir 280,000 tanda suka apabila sedikit sebanyak, peminat Ain Edruce juga dapat mengenalinya.

Video ‘What do i do for a living’ dikongsikan Koocester itu bagaimanapun membuatkan ramai berseloroh jika dia temu bual suami kepada, Ain Edruce iaitu Amirul tentu views yang diperoleh akan lebih tinggi memandangkan Amirul kini mempunyai ramai peminat selepas Ain Edruce sering mengusik dan berkongsikan video dia dan suami.

‘Bang tak kenal dia kan’

Klik pula pautan dibawah untuk ikuti topik menarik yang lain:

Sumber:HCL

About admin blog

Check Also

[VIDEO]“Anak Yang Bijak”-Telatah Jebat Jayden Kongsi Khasiat Air Zam Zam Mencuit Hati Netizen

Sebagaimana yang kita ketahui bahawa air zamzam ini muncul pada zaman Nabi Ismail AS ketika baginda ditinggalkan bersama ibunya Hajar oleh Nabi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *