“Sekali berhijrah perghh menang,” Outfit Izara Aishah ‘win’ lagi dimata ramai

Kalau sebut nama Izara Aishah tentu ramai yang mengagumi bakatnya apabila melakonkan sesuatu watak sehingga dia berjaya menjadi pelakon kegemaran ramai. Namun begitu, selain bakat dalam dunia lakonan, dia juga sememangnya sering mencuri tumpuan dalam berpakaian.

Izara Aishah sehingga kini sentiasa berjaya menarik tumpuan ramai apabila tampil di acara. Mana tidaknya, pelbagai busana yang telah digayakannya sebelum ini cukup memukau peminat. Malah terbaharu outfit Izara Aishah nampaknya tular lagi dengan menerima ratusan pujian.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izara Aishah (@izaraaishahofficial)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izara Aishah (@izaraaishahofficial)

Malah menerusi satu rakaman video yang dikongsikan oleh seorang individu ini pula mencetuskan dia nampaknya sekali lagi dibualkan ramai. Ini kerana, outfit Izara Aishah bertemakan Bollywood mencetuskan dia dikatakan win lagi.

Ada juga yang terpegun dengan aura ditonjolkan oleh Izara Aishah yang sememangnya sentiasa win dalam berpakaian dan menjadi inspirasi kerana dalam bergaya, dia tetap menjaga penampilannya yang sesuai dengan imej berhijab. Dalam pada itu, Izara Aishah dalam rakaman ini tular dengan masuk ke ruangan fyp atau for your page di platform ini dengan ditinggalkan juga lebih 25,000 tanda suka.

Ternyata muat naik momdeeba tersebut turut mengundang rasa kagum ramai juga terhadap Izara Aishah apatah lagi pada bahagian penampilannya yang meskipun sangat bergaya namun tetap menutup aurat.

Dia ni sentiasa win kalau outfit. I swear

Selain itu, klik juga pautan dibawah untuk ikuti topik menarik lain seperti berikut:

Sumber:HCL

 

 

About admin blog

Check Also

[VIDEO]“Anak Yang Bijak”-Telatah Jebat Jayden Kongsi Khasiat Air Zam Zam Mencuit Hati Netizen

Sebagaimana yang kita ketahui bahawa air zamzam ini muncul pada zaman Nabi Ismail AS ketika baginda ditinggalkan bersama ibunya Hajar oleh Nabi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *