“Netizen Malaysia tolong…”- Belum lagi dedah wajah anak, ramai ‘backup’ Alieff dan isteri

Pada 31 Ogos lalu pasangan personaliti media sosial dan Youtuber, Alieff Irfan dan isteri, Bella dikurniakan sepasang cahaya mata iaitu bayi kembar yang diberi nama Ayla Malaiqa dan Ayden Maleeq. Rumah tangga pasangan yang juga sering menjadi sorotan ramai di media sosial ini semakin bahagia dengan kehadiran bayi kembar mereka itu.

Walau bagaimanapun, Bella atau nama sebenarnya Nur Nabilah Aliah menerusi sumber memberitahu bahawa dia dan suami buat masa ini memilih untuk belum lagi mendedahkan wajah anak mereka itu.

Bella dan suami juga tidak mahu bayi kembar mereka yang baru berusia dua bulan menerima komen negatif netizen. ‘Bella minta maaf sebab belum tunjuk lagi wajah anak kepada semua sebab saya ada perasaan takut dan ada axienty serta bipolar, dekat social media tak semua orang suka kita atau benci.

‘Kadang kadang orang benci kita tapi takut dia buat perkara buruk dekat anak pula, kalau ikutkan saya nak kongsi dan bukannya kedekut… kalau jumpa dekat luar pun untuk tengok anak Bella dan Alieff tak ada masalah.’ Katanya menerusi mStar.

Isteri kepada Alieff Irfan ini juga berkata biarlah bayi kembar mereka ini membesar dahulu dan akan mendedahkan kemudian. Dalam pada itu, Bella juga berharap keputusannya itu dihormati. Netizen di ruangan menerusi Instagram mStar bagaimanapun turut setuju dengan keputusannya pasangan berkenaan.

‘Kepada netizen Malaysia tolong jangan jadi busy body sibuk nak tengok…’

Selain pautan tersebut anda juga boleh klik pautan dibawah ini untuk mengikuti topik menarik lain seperti berikut.

Sumber:HCL

About admin blog

Check Also

“Perempuan cantik memang selalu kena fítnαh..”- Azhar Sulaiman mula bersuara ísu Isu Sophia Albarakbah!

Sejak akhir-akhir ini industri hiburan sekali lagi dike.jut.kan dengan satu kisah pendedahan oleh Bella Astillah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *