PELAKON Mia Sara dikejarkan ke dua buah h0spital pada Selasa lalu selepas mengadu mengalami masalah sesak nafas dan s4kit pada bahagian d4da.
Bapa pelakon itu yang juga pengurusnya, Muhammad Ridhuan Saleh memberitahu Mia menerima raw4tan selama lapan jam akibat masalah tersebut.
Bagaimanapun kata Muhammad Ridhuan, Mia atau Mia Sara Nasuha, 17, dibenarkan pulang ke rumah dan dalam proses pemulihan.
“Mia Sara dikejarkan ke dua buah h0spital petang semalam disebabkan ketidakselesaan pada bahagian d4da selain mengalami sesak nafas.
Mia sudah dibenarkan pulang ke rumah selepas lapan jam mendapatkan rawatan.
“Bagaimanapun dia telah dibenarkan pulang selepas lapan jam pemerhatian dan kini sedang berehat di rumah,” katanya.
Perkara itu dikongsikan Muhammad Ridhuan menerusi akaun Instagram milik pelakon remaja berkenaan.
Dalam pada itu, Muhammad Ridhuan berterima kasih kepada peminat yang bimbang akan kesihatan Mia.
“Saya bagi pihak keluarga Mia Sara ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan terima kasih kepada semua yang mendoakan,” katanya lagi.
Mia sebelum ini turut memuat naik video memaparkan dirinya sedang terbaring di katil h0spital sehingga menimbulkan pertanyaan pengikut tentang kesihatannya.
KOMEN NETIZEN :
Sumber/Kredit : mStar
Diolah Oleh : Wan Network
PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.