“tk tau la nk glᾰk ke nak nᾰngiss..” Iklan PU Riz & Neelofa siap terbang, rakan selebriti juga tergelak

Siapa sahaja yang tidak mengenali dengan pasangan selebriti dan usahawan popular ini, Neelofa dan Haris Ismail atau turut dikenali ramai dengan panggilan PU Riz. Selain bergiat aktif sebagai selebriti, mereka juga antara pasangan yang dikenali dalam bidang perniagaan.

Sebelum ini, Neelofa dengan jenama tudungnya yang sehingga kini mendapat tempat di hati para wanita namun kini Neelofa bersama suaminya semakin melebarkan sayap menjual pelbagai jenis produk.

Walau bagaimanapun, terbaharu Neelofa dan PU Riz mengundang tidak hanya peminat dan pengikut mereka di Instagram merasa terhibur malah rakan-rakan selebriti juga tidak dapat menahan ketawa menonton telatah pasangan bagai pinang dibelah dua ini ketika berlakon dalam iklan produk mereka.

Iklan Neelofa yang dilakukan bersama PU Riz membuatkan dengan pantas mereka dihujani ribuan komen, mana tidaknya sempat juga pasangan ini menghiburkan ramai dengan satu trend yang pernah menjadi fenomena satu ketika dahulu.

Hahaha korang…

“Badan ringan sampai boleh terbang kadang-kadang,” tulis Pu Riz membuatkan ramai rakan selebriti juga terhibur apabila di akhir video, mereka sempat terbang yang rasanya buat pengguna media sosial tentu masih teringat akan trend yang dilakukan mereka. Siap terbang, dan prosesnya juga tentu tidak mudah. Sporting betul Neelofa dan suaminya kali ini

Komen-ii Artis :

“Buat hal ek korang..”

“tak tau nak gelak ke nak nangissss…”

“hahah comel nya lah…”

Apa Pendapat Anda? Jangan Lupa Komen Yg Baik-Baik Sahaja Okey. Tq

Jom Follow Page Kami Di : Cinta Itu Fitrah Dari Allah

Sumber:HCL/YouTube

 

Tunggu dulu, selain artikel tersebut berikut juga antara artikel lain yang menarik boleh anda ikuti:

About admin blog

Check Also

“Perempuan cantik memang selalu kena fítnαh..”- Azhar Sulaiman mula bersuara ísu Isu Sophia Albarakbah!

Sejak akhir-akhir ini industri hiburan sekali lagi dike.jut.kan dengan satu kisah pendedahan oleh Bella Astillah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *