Uqasha Rai Anniversary Pertama Dengan Kamal Adli – “Walaupun Tak Ada Apa-Apa Celebration Sebab…”

Pelakon popular, Uqasha Senrose menitipkan dedikasi istimewa buat suami tersayang yang juga aktor, Kamal Adli bersempena dengan ulang tahun pertama perkahwinan mereka.

Bahagia harmoni bersama, Uqasha mengakui bersyukur kerana mereka sama-sama berjaya mengharugi bahtera rumah tangga bersama.

“Happy 1st anniversary abang @kamaladli. Im speechless, there’s so many things i wanna say but i just got blur. Walau macam-macam dugaan pahit manis kita baru lalui selama setahun tapi kita berjaya lalui sayang!

“Abang please know that i always proud to have you as my suami and always support you in any ways insyAllah. Thank you sayang for everything and insyaAllah many more to come,” luahnya.

Kakak kepada Nelydia ini melayangkan kata cinta itu menerusi salah satu hantaran yang dikongsikan di Instagram.

Malah lampiran foto momen indah mereka berdua turut diabadikan Uqasha menerusi posting sama.

“You are amazing funny guy, tapi time baloh (g4duh) gak haha biasa la tu adat rumahtangga kata orang-orang tua kan kita ikut je.

“Walaupun tak ada apa-apa celebration sebab kita dua kerja, dengan kata-kata dan posting dari abang, saya syukur… (walaupun tk nk tu je). Love you abang my love and forever love, amin,” tulisnya lagi.

Sementara itu di dalam sebuah lagi hantaran terkini, Uqasha turut berkongsi video pendek yang memaparkan mereka sedang menikm4timakan malam dengan cara tersendiri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UQASHA SENROSE (@uqashasenrose2)

Imbas kembali, pasangan selebriti ini mendirikan rumah tangga pada 5 November 2021 lalu di dalam sebuah majlis tertutup yang dihadiri kedua ahli keluarga.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://www.mediahiburan.my/

About admin blog

Check Also

“Perempuan cantik memang selalu kena fítnαh..”- Azhar Sulaiman mula bersuara ísu Isu Sophia Albarakbah!

Sejak akhir-akhir ini industri hiburan sekali lagi dike.jut.kan dengan satu kisah pendedahan oleh Bella Astillah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *