“Terkejυt kiter ingat mulut Aura berdarαh!!”- Gelagat Anak Yana Samsudin Jadi Bualan netizen

Melihat kelasakan anak sulung lelaki dan kemudian menimang pula cahaya mata perempuan, pasti mak ayah rasa lega kerana kurang lasak. Sangkaan itu meleset sama sekali bila mana penangan anak perempuan lebih hebat dari anak lelaki. Setuju tak?

Suami kepada pelakon dan pengacara, Yana Samsudin, berkongsi hal foto Aura Aisy Sofea yang mencuri tumpuan netizen, apabila gelagatnya tak pernah jemu ditenun.

Menurut kata Yana Samsudin yang penyayang ini, pelakon itu terkejut apabila melihat mulut anaknya Aura Aisy Sofea. Pelakon wanita itu juga disangka mulut anaknya ber.darah, rupa-rupanya diga guna lipstick mommy dia.

Malah apa yang lebih menghiburkan ramai adelah ciapan Pelakon wanita itu di Instagramnya: Haiiii laaa anak boleh pulak dia berkarya dengan lipstick mommy nih…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yana Samsudin (@yanasamsudin)

Ibu mana tak terkejut kan?, kalau melihat mulut anaknya berdarah! Tak gitu?

Menurut kata Fadzil, anak keduanya itu seorang yang cukup berani dan lasak. Ada sahaja aktiviti yang dilakukannya setiap hari tanpa serik.

Malah kata suami kesayangan Yana Samsudin ini juga, Pandai Aura…  berkarya la lagi dia. itu komen suami Yana Samsudin di Instagramnya

  

Ini juga dari komen netizen yang tak tahan ketawa melihat muka Aura yang tidak bersalah

Komen Netizen:

“Anak saya pun sama kak,..”

“Yg kena ganti lipstick tu Daddy dia…”

“Kalau dah pompuan kan..”

“Comelnya Aura ni, jarang tengok dia..”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Diolah Oleh: Budak Kacamata 19

Sumber: https://newsportal20.com/ IG Yana Samsudin, IG artis-artis malaysia,

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

“Perempuan cantik memang selalu kena fítnαh..”- Azhar Sulaiman mula bersuara ísu Isu Sophia Albarakbah!

Sejak akhir-akhir ini industri hiburan sekali lagi dike.jut.kan dengan satu kisah pendedahan oleh Bella Astillah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *