“Bangga ke isteri pkai sεksi mcm ni?”- Penampilan Zahirah Macwilson Raih Perhatian, Tapi Ini Respon Padu Netizen Pd Aiman Hakim!

“Bangga ke isteri pakai seksi mcm ni?”

LAIN pula ceritanya tentang pasangan suami isteri Zahirah Macwilson dan suami, Aiman Hakim Ridza. Baru-baru ini mereka ada berkongsi foto menghadiri sebuah majlis.

Dalam perkongsian tersebut, kelihatan Zahirah yang terkenal kecantikan dan keanggunan pesonanya memakai gaun biru, manakala Aiman pula segak dengan sut hitam.

Malangnya, pakaian yang dipakai Zahirah itu dilihat terlalu se.ksi dan jarang terutama pada bahagian dada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zahirah Macwilson (@zahirahmacwilson)

Semua sedia maklum, pelakon itu bukanlah wanita yang boleh dikategorikan kerap berpakaian se.ksi. Cuma gaun yang digayakan pada majlis itu dilihat kurang sesuai kerana statusnya sebagai isteri dan juga ibu kepada seorang cahaya mata.

Dek penampilan sedemikian, suaminya Aiman ter.kena tem.pias apabila d.itu.duh bukan main ban.gga dengan penampilan isterinya.

Netizen mana boleh tengok perkara-perkara sebegitu. Ada sahaja benda yang tidak kena di mata mereka.

“Maaf te.gur. Sebagai isteri saya rasa tak sesuai pakai gaun sebegini,” tegur seorang netizen.

“Bangga ke isteri pakai begini (sek.si)?” se.lar seorang lagi pengguna Instagram.

“Cantik, tapi sayang tak cukup kain,” komen seorang netizen.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: Kosmo IG artis-artis malaysia

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

“Perempuan cantik memang selalu kena fítnαh..”- Azhar Sulaiman mula bersuara ísu Isu Sophia Albarakbah!

Sejak akhir-akhir ini industri hiburan sekali lagi dike.jut.kan dengan satu kisah pendedahan oleh Bella Astillah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *