“Nak Posing Pun Agαk-Agαk Lah”- Penampilan Terkini Eyka Farhana díkrítík Netizen

Pelakon, Eyka Farhana merupakan antara selebriti wanita yang sering diikuti ramai perkembangannya malah dilaman Instagram (IG) peribadi milik pelakon berusia 27 tahun ini mendapat pengikut berjumlah 1.9 juta. Meskipun begitu, penampilan Eyka Farhana nampaknya acap kali menjadi perbualan.

Hal ini disebabkan, pelakon drama Budak Tebing tersebut dilihat semakin kelihatan s3ksi yang lalunya sering menjadi tumpuan media tempatan apabila Eyka Farhana telah beberapa kali juga menerima kec4man ramai dengan penampilannya itu.

Penampilan Eyka Farhana dikr1tik

Terbaharu, Eyka Farhana ternyata menerima teguran lagi oleh peminat iaitu daripada pengguna Instagram selepas dia memuat naik beberapa keping foto di laman tersebut menerusi akaun peribadinya sendiri. Eyka Farhana dilihat mengayakan jenama pakaian terkenal namun keadaan posing selebriti jelita ini membuatkan dia menjadi bualan lagi.

Posing serta pemakaian skirt oleh Eyka Farhana ini dalam pada masa sama mengundang komen kurang senang peminat dan netizen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EYKA FARHANA ✨ (@eykafarhana)

Hantaran foto Eyka Farhana di ruangan Instagram (IG) peribadinya itu ada juga memberikan teguran ped4s kepada dirinya memandangkan dia merupakan wanita Melayu. Dalam pada itu, Eyka Farhana turut menerima doa baik oleh beberapa individu yang mengharapkan agar dia lebih memakai pakaian yang menutup aur4t kerana kelihatan lagi cantik.

“Pendek sangat skirt tu kak”

“Kalau tutup aurat lagi cantik”

“Nak posing pun agak-agak lah”

Sumber:https://viral25news.com/

About admin blog

Check Also

[VIDEO]“Anak Yang Bijak”-Telatah Jebat Jayden Kongsi Khasiat Air Zam Zam Mencuit Hati Netizen

Sebagaimana yang kita ketahui bahawa air zamzam ini muncul pada zaman Nabi Ismail AS ketika baginda ditinggalkan bersama ibunya Hajar oleh Nabi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *