[VIDEO] “Awk kot yer pun Allah bagi sembuh, jgn laa..”- Mennyayi Sambil Menαri! Elyana Jadi Bualan Netizen

Bila sudah bebas kan.ser, tudung pun ‘terbang’!. Itu yang berlaku kepada penyanyi Elyana kini menjadi bualan hangat dalam media sosial selepas penampilan tidak lagi bertudung apabila bebas kan.ser  memuat.

video yang mengundang kejutan besar terhadap pengikut di Instagram dan Tiktoknya itu seterusnya mencet.uskan pelbagai keca.man & ade juga memuji tindakan Elyana apabila tin.dakan Elyana selepas bebas dari Kan.ser.

Apa yang paling menarik perhatian ramai ialah apabila salah satu video yang dikongsi menunjukkan Elyana tengah menyayi sambil  menari dengan kapsen ‘alau aku like aku like kalau tak aku swipe!’. Lebih-lebih lagi, wanita itu juga turut menutup ruangan komen di tiktoknya untuk hantaran video yang memaparkan aksinya tidak bertudung sambil menari

VIDEO:

Tindak Elyana itu jugak buat ramai sedih ababila difikirkan balik, ‘Teringt time awak sakit dulu kak.. sedih nye rase.. beza sgt time awak sehat dgn time awak sakit.. ya Allah.. Ampuni dia ya Allah..’ itu contoh komen netizen di video instagramnya.

Komen Netizen Di Instagram Milinya:

“awk kot yer pun Allah bagi sembuh..”

“Ape la korang ni doa la yang baik ii..”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: Tiktok Elyana OfficialInstagram ElyanaYoutubeartis-artis malaysia

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

“Semoga Istiqomah kak Emma.”- Emma Maembong Kongsi Momen Di Mekah, Ramai Yang Titip Doa Agar Emma Tutup Aurat?

Umum mengetahui pelakon, Emma Maembong adalah antara selebriti yang turut menunaikan ibadah Umrah di Tanah Suci Mekah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *