[VIDEO] “Dhla jᾰtuh, kena hεmpᾰp kipᾰs lagi..” – Wanita Tεrsυngkur Jᾰtuh Raih Perhᾰtian..

Satu perkongsian video di Twitter menjadi bualan ramai memaparkan aksi seorang gadis yang ters.adung sebelum terja.tuh gar.a-g.ara berla.nggar dengan wayar kipas. Walaupun situasi ini nampak melucukan, ia sebenarnya agak bahaya juga dan boleh mengu.ndang kec.ederaan yang serius.

Menerusi video yang dimuat naik ini, kelihatan seorang gadis yang melalui jalan di belakang sebuah kipas angin besar namun dia secara tidak sen.gaja telah ters.adung pada wayar kipas terbabit. Bukan hanya ters.adung, gadis itu kemudiannya terjatuh ke lantai selepas gag.al mengawal dirinya.

Tidak cukup dengan itu, kipas angin yang berada di situ juga turut terj.atuh dan mengh.empap tub.uh gadis itu yang sudah terbaring di lantai. Kejadian pantas yang berlaku ini turut menge.jut.kan ramai namun mujur juga seorang rakannya pantas membantu dan gadis itu juga bernasib baik kipas angin tersebut tidak dihidupkan pada ketika itu.

Perkongsian video itu kemudiannya menjadi bualan ramai di Twitter di mana rata-ratanya terk..ejut dengan nasib mala.ng yang berti.mpa-ti.mpa berlaku dalam masa yang sama itu. Malah ada juga netizen yang mempersoalkan mengapa video seperti itu dimuat naik kerana ia bukan sahaja memalukan malah menjejaskan imej gadis tersebut.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut bersimpati melihat ins.iden yang berlaku pada gadis ini. Dalam masa yang sama, ada yang menga.nggap mungkin mereka sedang merakamkan video untuk tugasan kelas namun berlaku pula kejadian yang tidak dii.ngini itu.

“Kesian dia dah nampak wayar, dah bajet nak langkah sekali ters.adung kena timpa kipas lak.”

“Waktu dia jatuh, serious aku rasa kelakar tapi bila kipas tu he.mpap kat kepala, terus hilang rasa kelakar timbul rasa kesian teramatlah pulak.”

“Kenapa video-video macam ni dijadikan content ek? Bukan setakat mem.alukan, sak.it okay kena kipas tu…”

Apa Pendapat Anda? Jangan Lupa Komen Yg Baik-Baik Sahaja Okey. Tq

Sumber : HCL

About admin blog

Check Also

“Perempuan cantik memang selalu kena fítnαh..”- Azhar Sulaiman mula bersuara ísu Isu Sophia Albarakbah!

Sejak akhir-akhir ini industri hiburan sekali lagi dike.jut.kan dengan satu kisah pendedahan oleh Bella Astillah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *