Reaksi tentang Ira Kazar buat Puteri Sarah kongsi di Instagram, “Binc4ngkan”

Nama anak perempuan kepada pelakon senior, Kazar atau Kazaruddin Saisi yang dikenali sebagai Ira Kazar bukanlah asing lagi bagi ramai apabila dia terpalit dengan dakwaan menjadi perosak rumah tangga yang mana ia melibatkan pasangan selebriti, Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana.

Meskipun begitu, terbaharu menerusi mStar Online Kazar akhirnya memberikan reaksinya terhadap isu tersebut. Pelakon ini meminta agar orang ramai tidak cepat menghukum selain berharap masalah melibatkan anak perempuannya itu dan Syamsul Yusof serta Puteri Sarah dapat diselesaikan secara baik.

“Nasihat saya kepada netizen, janganlah berkasar sangat dalam berbahasa. Bercakaplah elok-elok kerana ini bukan kerja kita. Kalau boleh mereka yang terlibat ini berdamailah. Ia bukan masalah besar sangat.” Ujar Kazar yang dalam pada itu, memandangkan masih lagi dalam siasatan, dia yang enggan mengulas lanjut turut berkata dia sentiasa memberikan sokongan penuh buat Ira.

Meskipun begitu, Puteri Sarah dalam satu paparan dia berkongsikan reaksi tersebut di akaun peribadinya disamping menulis kapsyen ringkas dengan mengatakan, ‘bincangkan’.

“Bincangkan,” tulis ringkas Puteri Sarah yang mana membuatkan posting dirinya itu mendapat perhatian ribuan pengguna Instagram yang rata-rata diruangan komen turut berang dengan kata-kata tersebut.

“Allahu, risau lah”- Bella Astillah

Puteri Sarah

“Bayangkan”

IMG_20221031_121639

“Bagi sokongan penuh eh”

Puteri SarahIMG_20221031_121717IMG_20221031_121742

Dalam pada itu selain cerita tersebut, ini juga antara cerita-cerita lain yang turut menjadi perhatian terbaru warganet:

Sumber:HCL

About admin blog

Check Also

[VIDEO]“Anak Yang Bijak”-Telatah Jebat Jayden Kongsi Khasiat Air Zam Zam Mencuit Hati Netizen

Sebagaimana yang kita ketahui bahawa air zamzam ini muncul pada zaman Nabi Ismail AS ketika baginda ditinggalkan bersama ibunya Hajar oleh Nabi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *