“Upacara pow daddy beli toys berjaya..”- Gelagat Fatima Shopping Mainan Raih Perhatian Netizen

Anak perempuan kepada pasangan selebriti Fattah Amin dan Nur Fazura sentiasa menjadi perhatian ramai setiap kali ibu bapanya berkongsi ke laman media sosial. 

Nur Fatima Aisya yang kini memasuki usia dua tahun menjadi kegemaran ramai dengan telatah comelnya. 

Sudah pandai berkata – kata, Fatima juga sudah pandai membuat keputusan sendiri dimana pada sambutan hari lahirnya, tema safari dipilihnya sendiri 

Terbaru, perkongsian Fazura menerusi akaun Instagram fattzuralovelife mencvri tumpuan ramai dimana Fatima sedang membeli barang mainan. 

Apa yang menariknya, Fatima berkali – kali mencuba untuk membod3k dadanya untuk membeli barang mainan dan memilihnya sendiri.

“Upac4ra p0w daddy for toys berjaya dengan cemerlang semalam. Masuk je kereta dia kata ‘daddy, Nyamma nak beli toys’. Kitorang semua terkejvt dia cakap macam tu. 

“Daddy kata Nyamma dah banyak toys n0 need to buy la ok? Dia pun kata ‘ok’. Hab1s je makan, dia minta lagi ‘Nyamma nak jalan beli toys’. Nasib la awakk @fattahaminz,” kapsyen Fazura bersel0roh. 

Menerusi perkongsian tersebut juga diihat Fatima terlebih dahulu memilih beg galas berwarna merah jambu serta memilih permainan lain yang dirasakan menarik.

Sekadar info dan semoga bermanfaat.

Sumber:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: beritaawani

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

[VIDEO]“Anak Yang Bijak”-Telatah Jebat Jayden Kongsi Khasiat Air Zam Zam Mencuit Hati Netizen

Sebagaimana yang kita ketahui bahawa air zamzam ini muncul pada zaman Nabi Ismail AS ketika baginda ditinggalkan bersama ibunya Hajar oleh Nabi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *