“Sy ingatkan kerαcunαn..”- 3 Hari Terakhir Di Istanbul, Tk Sangka Selepas Berbulan Madu Ini Yg Terjadi Pd Mafarikha Bikin Mengεjutkan Ramai!

Penyanyi Mafarikha Akhir, 29, dimasuk.kan ke hos.pital akib.at C.ovi.d-19 tahap lima.

Baru sahaja pulang berbulan madu bersama suami, Muhammad Zariq Noorulyusaa di Istanbul, Mafarikha terus mendapatkan rawatan di hospital seju.rus tiba di Malaysia hari ini.

“Saya bercuti di Istanbul bersama suami semenjak dua minggu lalu. Tiga hari terakhir di sana, saya sudah menga.lami mun.tah-mun.tah serta badan menggi.gil tetapi suami saya sihat.

“Saya ingatkan kera.cuna.n makanan kerana ada satu menu makanan yang saya tak kongsi bersama suami. Jadi, tiga hari terakhir di sana, saya hanya berehat tidak ke mana-mana.

“Akhirnya selepas saya pulang ke Malaysia hari ini, saya terus ke hos.pital untuk mendapatkan rawa.tan. Pada mulanya, dok.tor katakan saya men.gh.idap Co…v.id-19 tahap empat.

“Ini kali pertama saya dij.ang.kit.i C..ov..id-19 selepas dunia dila…nda pan.d.emik. Informasi terbaharu yang saya terima, doktor sahkan saya kini berada di tahap lima. Ia juga telah men..ye..rang paru-paru dan perut,” katanya ketika dihubungi XTRA.

Penyanyi yang baru sahaja muncul dengan single Angin ini memohon orang ramai mendoakan kesembuhannya.

“Alhamdulillah, saya bersyukur suami saya sihat dan tidak di.jang.kiti C..ov..id-19, hanya saya sahaja mendapatkan rawatan dan saya mahu terus kuat untuk me.la..wan pe.nya.kit ini.

“Saya mohon orang ramai menitipkan doa untuk kesembuhan saya. Doakn saya kuat dan tidak dit.id.urkan. Co..vid-19 masih ada, jadi saya berharap semua orang dapat mengambil langkah berwaspada,” kata penyanyi lagu Pintu Hati ini.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: Xtra

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

[VIDEO]“Anak Yang Bijak”-Telatah Jebat Jayden Kongsi Khasiat Air Zam Zam Mencuit Hati Netizen

Sebagaimana yang kita ketahui bahawa air zamzam ini muncul pada zaman Nabi Ismail AS ketika baginda ditinggalkan bersama ibunya Hajar oleh Nabi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *