“Gambar tu baru lepas nαngis..” – Selesai Berpαntang, Uyaina Arshad Titip Ucapan Penghargaan Buat…

Pelakon dan pengacara Uyaina Arshad meluahkan rasa sebak dan menitipkan ucapan penghargaan buat ‘confinement lady’ yang menjaganya sepanjang proses berpa.ntang.

Menerusi perkongsian di Instagram, Uyaina telah memuat naik beberapa keping fotonya yang sedang menangis bersama wanita yang dipanggil Kak Indar, semalam.

“She deserves a special post. Thank you so much kakakku @lynnordin18 sebab jaga Uyaina & Urhan sepanjang tempoh berpantang ni..

“The best confinement lady would be an understatement for you. You have become family. My sister. Thank you so much, Kak Indar for everything,” tulisnya.

 

Menurut Uyaina, dia sentiasa terbuka menerima kunjungan wanita yang dipanggil Kak Indar itu sekiranya ingin menjenguk dan melawatnya bersama puteranya, Raja Urhan.

“Anytime kakak nak datang visit Urhan, bagitau je okay. We’re gonna miss you!! Take care and jumpa lagi, kakakku! Love you so much!

“P/s: Gambar first tu dua2 baru lepas nangis sebab dah babai each other. And teddy warna gray tu Kak Indar bawak balik sebab ada bau Urhan kat situ,” katanya.

 

Hasil tinjauan di ruangan komen, rata-rata pengikutnya teruja apabila pelakon itu sudah habis berpantang dan turut terkesan dengan perkongsian tersebut.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: Xtra

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

[VIDEO]“Anak Yang Bijak”-Telatah Jebat Jayden Kongsi Khasiat Air Zam Zam Mencuit Hati Netizen

Sebagaimana yang kita ketahui bahawa air zamzam ini muncul pada zaman Nabi Ismail AS ketika baginda ditinggalkan bersama ibunya Hajar oleh Nabi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *