“Si bαngaηg ni tiba2 nak..”- Didαkwa Ugυt Client & Langgar Perjanjian. Ini Respond Padu Izara Aisyah

pelakon versatil, Izara Aishah meluahkan rasa berang terhadap individu yang did.akwa telah memf.itnah dirinya berhubung memberi layanan bu.r.uk kepada klien.

Individu tersebut meninggalkan komen di salah satu ciapan Izara yang tidak bersetuju segelintir pihak me.ngkr.itik wajah anak selebriti, Neelofa.

“Jij.ik dengan manusia yang ca.ci, kut.uk, hi.na budak. Tu bayi la la.han*t. May you root in hell,” tulis Izara.

Menerusi ciapan tersebut, individu itu m.end.akwa Izara telah meng.ugut klien untuk memad.amkan hantaran di Instagram dan disyaki tidak mengikut perjanjian.

“Awak pun sama. Siap ugut client delete posting IG (Instagram) lepas tu tak follow agreement. Tak professional. May you rot in hell too?” tulis individu berkenaan beserta emoji muntah.

Tidak berdiam diri, aktres Vanila Coklat itu bertindak mem.balas kenyataan individu berkenaan sekaligus minta tampi.lkan bukti atas dak.waan tersebut.

“Huh? Fitnah apa kau ni pagi-pagi? Cakap la bagi detail?,” tulisnya.

Namun ciapan Izara itu tidak diend.ahkan oleh individu berkenaan.

Masih tidak berpuas hati, Izara kemudian memuat naik sebuah ciapan lain yang menjelaskan dia tidak pernah membuat perangai dalam industri hiburan seperti didakwa.

“Si bang.ang ni tiba-tiba nak fitn.ah pagi-pagi, minta bukti details tak ada. Tak pernah dalam hidup aku buat perangai tak ada class macam ni,” katanya.

Malah, Izara turut dilihat mencari individu berkenaan untuk segera menjelaskan perkara tersebut, namun ciapannya itu telahpun dipadam.

“Apasal k.au delete?” ujar Izara yang menyebut tweethandle individu tersebut.

Sehingga kini, masih tiada penjelasan atau permohonan maaf daripada individu itu mengenai tuduhannya terhadap selebriti ini.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: Xtra

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri

About admin blog

Check Also

“Alhamdulilah, Mak Nak Awal, Saya Langsungkan Majlis Pada..”- Tahniah Shuib Umum Berita Gembira

PELAWAK dan penyampai radio Suria FM Shuib menyifatkan kehadiran ahli perniagaan Watie Hanifiah dalam hidupnya …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *