Imej Dit3gur, N3tizen Harap Wawa Zainal Tak Terleka

Pelakon dan usahawan berjaya, Wawa Zainal sering mendapat perhatian. Apa sahaja dilakukannya atau dikongsikan menerusi media sosial, tentu menjadi tumpuan peminat dan netizen. Walau bagaimanapun, nampaknya imej Wawa Zainal dalam satu muat naik terbaharu ditegur oleh peminat dan netizen.

Menerusi perkongsian Wawa Zainal di Instagram (IG) peribadi miliknya yang telah diikuti 4.2 juta pengikut menunjukkan dia bersama anak perempuannya, Hayla Maghfirahtul Adzkiyaa. Cukup meriah dengan gabungan warna warni membuatkan Wawa Zainal dan puterinya menerima ribuan tanda suka di posting ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wawa Zainal ®️ (@w4w4_zainal)

Dalam muat naik tersebut, Wawa Zainal berkongsikan foto dia dan Hayla disamping memuat naik satu rakaman video pendek mereka menari lagu kumpulan Blackpink. Namun begitu, nampaknya tidak hanya kecantikan mereka sahaja menjadi tumpuan dan dipuji.

Tetapi ramai turut tertumpu kepada imej Wawa Zainal dengan memakai gaya tudung yang berlainan daripada sebelum ini. Walau bagaimanapun, peminat dan netizen merasakan ia tidak sesuai dengan imej berhijab.

download (65)

Muat naik foto tersebut ternyata diruangan komen juga, Wawa Zainal dit3gur oleh netizen dan peminat kurang setuju dengan imej tersebut dan dalam pada itu, selain sedih rata-ratanya juga mengharapkan agar selebriti jelita popular ini tidak lagi memakai tudung seperti itu.

“Ala kenapa pakai tudung camtu…”

Wawa

“Puan Wawa janganlah…”

WawaIMG_20221021_101102

“Alah kenapa pakai tudung macam tu”

IMG_20221021_101112Wawa

Selain itu, anda juga jangan ketinggalan untuk mengikuti beberapa kisah menarik lain yang kami kongsikan seperti berikut:

Sumber:HCL

About admin blog

Check Also

“Perempuan cantik memang selalu kena fítnαh..”- Azhar Sulaiman mula bersuara ísu Isu Sophia Albarakbah!

Sejak akhir-akhir ini industri hiburan sekali lagi dike.jut.kan dengan satu kisah pendedahan oleh Bella Astillah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *