[VIDEO] “Lari tajuk pun lawak..”- Gelagat Kak Lina ‘Keneηkan’ Ayahnya Dgn Ibu Nabil Bikin Netizen Gelak Besar

Pelakon wanita Elly Mazlein ataulebih dikenali sebagai Lina Pompom merupakan pengacara tetap untuk rancangan Gegar Vaganza Musim 9. Ibu kepada duaorang anak ini digandingkan bersama Nabil Ahmad yang merupakan p.elawak dan penyampai radio Era.

Gelagat mereka ketika mengacara GV musim 9 semalam, telah menghiburkan para penonton dan juga peny.okong di Gegar vaganza. Apa yang lebih menghiburkan ketika mereka cuba untuk kenen-kenenkan ibu dan ayah mereka.

“Abah Kepom Pun Ayah tun.ggal”


Menerusi video tiktok milik @harrizaishiteru, Elly mengatakan ketika Nabil membicarakan soal ibu tunggal, dia juga memberitahu ayahnya juga berstatus ayah tunggal. Sempat dia bergurau untuk kenen-kenenkan ibu bapa mereka dan mereka boleh menjadi adik beradik.

bila Haji Nabil cakap pasal ibu tunggal, abah kepom pun ayah tunggal. Jadi kita boleh kenen-kenenkan. Boleh jadi adik beradik.- kata Elly kepada Nabil

Namun, Nabil tidak bersetuju dengan cadangan yang diberikan. Katanya, walaupun mereka hanya jumpa seminggu sekali, itu sudah cukup memeningkannya dengan perangai Elly inikan pula nak jadi adik beradik.

seminggu sekali jumpa pun dah pening macam ni. nak kita jadi adik beradik. Tak boleh, tak boleh. Nanti jadi masalah faraid- jawab Nabil

“Lari Tajuk Pun Tetap Lawak”

Menjengah ke ruangan komen tiktok, ramai netizen yang terhibur dengan gelagat mereka. Ada juga yang mengatakan bahawa gandingan mereka berdua sebagai pengacara sangat serasi.

Memang best 2 orang ni kelakar je,paling best time ada lagu ada lagi, yang nak tersingkir pun tak sedih jadi kelakar pula. Bagus kak lina ni bagi semangat kat peserta

Nabil dan lina pompom ni memang serasi, suka tengok diorang jadi pengacara

Bagus dorang ni pengacara sama-sama ..Tak kering gusi tengok- tulis netizen

Murai My tertarik dengan satu komen yang mana mengatakan walaupun mereka membincangkan topik yang tiada kaitan dengan Gegar Vaganza, tetapi masih lagi lawak dan mengiburkan para penonton. Tulisnya:

lari tajuk pun tetap lawak.


Sekadar info, setelah 5 tahun menyendiri, Elly telah bertemu dengan pilihan hatinya, Mohamad Azlan Che Nuh, seorang pendidik mengajar subjek Geografi dan juga 10 tahun lebih muda daripada Elly. Pada 18 Januari 2020, mereka mengambil keputusan untuk mendirikan rumah tangga dan kini dikurniakan dua orang anak iaitu Puteri Sara Sefhia dan Haider Mateen.

@harrizaishiteru Ada hati nk kenen2kan bapa n ayah dorang.. #gegarvaganza9 #gv9 #kaklinapompom #nabilahmad #farmfresh #cuckoo #digi #adabi #powercat #astroria #104 #lovee ♬ bunyi asal – Rizzky


Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: Muraimy, Tiktok, IG

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

“Perempuan cantik memang selalu kena fítnαh..”- Azhar Sulaiman mula bersuara ísu Isu Sophia Albarakbah!

Sejak akhir-akhir ini industri hiburan sekali lagi dike.jut.kan dengan satu kisah pendedahan oleh Bella Astillah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *