“Jilαke Berhenti Jadi Perempuanlah!” – Gembira Berjaya Goreng Telur, Ramai ‘Bitter’ Dengan Leona?

Hantaran video terbaru dimuat naik oleh personaliti media sosial, Kasih Iris Leona memaparkan dirinya berasa teruja berjaya gore.ng telur mata buat pertama kali mendapat perhatian ramai.

Leona yang kini berusia 20 tahun meng.akui bahawa dirinya tidak mengetahui cara mengg.oreng telur dan dia menonton video tutorial terlebih dahulu sebelum melakukannya.

Kelihatan ga.dis tersebut sangat teruja apabila telur yang digo.reng kelihatan sempurna hingga sempat berseloroh dia adalah seorang cef.

im so proud of myself

Warganet yang menonton video berkenaan merasakan Leona kelihatan sangat comel apabila berasa teruja dan tumpang gembira dia dapat melakukan satu perkara yang tidak dapat dilakukan olehnya sebelum ini.

Biarpun ramai yang memberi komen sokongan, sudah pasti ada juga golongan yang tidak gemar serta mengecam anak gadis pelakon Azhar Sulaiman itu.

komen netizen

Menurut segelintir netizen yang mengecam, perkara yang dilakukan itu adalah asas dan tidak perlu untuk berasa bangga, malah mereka merasakan Leona patut berasa malu kerana tidak tahu menggoreng telur.

Sehingga kini, video yang dimuat naik itu telah mendapat perhatian yang cukup hebat, dimana lebih 50,000 tanda suka dan hampir 800,000 tontonan yang diterima.

Sumber: beautifulnara

About admin blog

Check Also

[VIDEO]“Anak Yang Bijak”-Telatah Jebat Jayden Kongsi Khasiat Air Zam Zam Mencuit Hati Netizen

Sebagaimana yang kita ketahui bahawa air zamzam ini muncul pada zaman Nabi Ismail AS ketika baginda ditinggalkan bersama ibunya Hajar oleh Nabi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *