[VIDEO] “Bukαn beshe beshe Fatima nk tidur..”- Fazura Kongsi Cara Baru Tidurkαn Ank. Sekali Ini Yg Netizen Perasan!

Ramai yang tidak tahu dengan perwatakan pelakon dan usahawan Nur Fazura yang suka menghiburkan mereka di sekelilingnya. 

Seorang yang lemah lembut dalam berbicara, namun teg4s membuatkan ramai suka akan dirinya termasuk suaminya iaitu Fattah Amin. 

Kini, pasangan selebriti ini memiliki seorang cahaya mata iaitu Nur Fatima Aisya yang genap usia dua tahun baru – baru ini. 

Gelagat dan telatah Fatima yang kini mula petah bercakap sering menjadi tumpuan ramai setiap kali Fazura atau Fattah berkongsi ke laman media sosial. 

Terbaru, perkongsian Fazura di laman TikToknya mencvri tumpuan ramai apabila dia dilihat sedang menidvrkan anaknya, Fatima. 

Menerusi video tersebut, Fazura yang mendukung anaknya sedang mendodoikan anaknya dengan cara yang mencuit hati. 

Mana tidaknya, sambil memasang lagu dangdut volume t1nggi, Fazura bergerak ke kiri dan ke kanan mengikut rentak lagu tersebut. 

“Siapa s4ngka lagu Hareudang seku4t ini b1sa tidurkan anak yaaaaa,” tulisnya. 

Meninjau ke ruangan komen, rata – rata warganet turut terhibur dengan gelagat Fazura dengan cara barunya untuk tidurkan anak. 

“Lps fatima tido, fazura pn pinksan sbb tk ckp nafas…hihihi”

“I can relate. mcm ni jgk la struggle nk tido kan anak kecik2 dulu hahahahah”

“Boleh l4ri alingment pingang kalau hari2 macam niee”

“Adoii ni klau biasakan mommy kurvs tp takvt sak1t pinggang”

“Hahahahahahaha semangat ya bukk!”

“Bukan beshe2 fatima nak tido kene berdangdut dulu”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, missfazuralovelyfatima._

Video, @fazuraofficial

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: beritaawani

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

“Perempuan cantik memang selalu kena fítnαh..”- Azhar Sulaiman mula bersuara ísu Isu Sophia Albarakbah!

Sejak akhir-akhir ini industri hiburan sekali lagi dike.jut.kan dengan satu kisah pendedahan oleh Bella Astillah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *