“Saya tahu salah saya..”- Azira Shafinaz Tampil Buka Mulut Isυ Berpakaian Kurang Sop!n

Siapa tak kenal, vokalist kumpulan De Fam, Azira Shafinaz Ramlan atau lebih dikenali sebagai Azira yang juga merupakan pelakon wanita Malaysia.

Baru-baru ni kecoh di media sosial mengenai pemakaian Azira sewaktu di Thailand. Ada segelintir netizen yang bers.ikap kurang so.pan memberi keca.man di ruangan komen posting Azira. Namun, Azira hanya berdiam diri dan tidak memberi respon sama sekali terhadap komen tersebut.

“Saya Tahu Salah Saya”


Murai My telah menemu ramah Azira dan meminta Azira untuk memberi sedikit ulasan dan pandangan mengenai komen-komen tersebut. Menurut Azira, sejujurnya dia tak boleh nak ulas apa-apa mengenai isu itu kerana dia yakin sekiranya dia bersuara, dia tetap akan dipersalahkan.

Honestly, kalau nak cakap pasal benda itu, Azira tak boleh nak ulas apa-apa. Because i’m sure, benda yang kita cakap, akan dipersalahkan.- katanya

Azira aku.i bahawa memang tinda.kannya itu salah dan dia rasa dia sendiri tidak pernah bersuara atau menegur isu pakaian ini. Baginya, masing-masing mempunyai hak untuk bersuara.

so, i guess i know my mistake and Azira rasa benda ni, saya tak pernah tegur ataupun tak pernah orang kata Voice out anything because i feel everyone ada hak untuk bercakap .

Ambil Yang positif

Azira mengatakan mana-mana komen yang agak kasar dan tidak sopan baginya, dia hanya abaikan dan tidak memberi respon. Namun, sekiranya benda itu baik dan boleh dia ambil dan dijadikan satu perkara yang positif buatnya, dia akan terima. Dia juga akan cuba lakukan yang terbaik untuk masa yang akan datang.

Apa-apa yang saya rasa being rude tu, saya just ignorin. Apa yang boleh saya ambik untuk dijadikan positif  saya ambil and inshaa Allah saya akan cuba buat yang terbaiklah lepas ni.

Azira ditemui ketika pelancaran drama terbaru “Ijab Kabut” yang kini sudah ditayangkan Viu bermula Khamis 13 Oktober 2022. Drama ini juga turut dibintang oleh Fadlan Hazim dan Iedil Dzuhrie Alaudin.

Sumber: Muraimy

About admin blog

Check Also

“Perempuan cantik memang selalu kena fítnαh..”- Azhar Sulaiman mula bersuara ísu Isu Sophia Albarakbah!

Sejak akhir-akhir ini industri hiburan sekali lagi dike.jut.kan dengan satu kisah pendedahan oleh Bella Astillah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *