Nabila d3dah Neelofa suka Haris, Mama ‘bongkar’ rahsia dalam Next to Neelofa jadi tumpuan ramai

Next To Neelofa merupakan sebuah rancangan bual bicara yang ditayangkan di televisyen menerusi siaran Astro Ria. Menariknya rancangan ini disebabkan selebriti dan usahawan popular, Neelofa menjadi hos dan memaparkan beberapa tokoh tanah air sebagai tetamu jemputan lalu mengupas pelbagai topik.

Kelmarin pula secara rasmi, Next To Neelofa diumumkan akan ditayang musim kedua yang mula menemui penonton di Astro Ria mulai 22 Oktober iaitu pada setiap Sabtu, jam 10 malam. Beberapa video teaser program berkenaan juga telah dikongsikan yang mana terdapat beberapa selebriti popular berkongsikan pelbagai kisah.

Meskipun begitu, selain kisah selebriti-selebriti seperti Ziana Zain, Lisa Surihani, Puteri Sarah Liyana menjadi tetamu jemputan ternyata mama Neelofa yang dikenali sebagai Datin Noor Kartini juga dilihat hadir di rancangan Next To Neelofa musim kedua.

Nampaknya sedikit sedutan Datin Noor Kartini itu tentang kisah Neelofa dan menantunya, Haris Ismail turut menjadi tumpuan ramai peminat.

 

“Mesti banyak rahsia Neelofa terbongkar dalam Next To Neelofa bersama dengan Mama,” Tulis peminat Neelofa dan diruangan komen menerusi posting yang turut dikongsikan di Instagram juga membuatkan sedikit sedutan dua beranak tersebut mencuit hati peminat disamping ada yang tidak sabar untuk menontonnya di musim kedua pula.

“Yang ni terpaling…”

Neelofa

“Wah best berjodoh…”

IMG_20221012_101750

“Hahaha comel”

Neelofa

“Abaikan manusia yang…”

IMG_20221012_101827IMG_20221012_101832

Nanti dulu, anda juga pasti tidak ingin ketinggalan untuk membaca kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Sumber:HCL

About admin blog

Check Also

“Perempuan cantik memang selalu kena fítnαh..”- Azhar Sulaiman mula bersuara ísu Isu Sophia Albarakbah!

Sejak akhir-akhir ini industri hiburan sekali lagi dike.jut.kan dengan satu kisah pendedahan oleh Bella Astillah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *