Netizen perasan Jep ‘jaga’ Norlia Ghani buat ramai puji

Sebut sahaja nama pelawak, Jep Sepahtu tentu ramai yang sangat meminatinya. Meskipun aktif dalam dunia lawak sejak tahun 2009, namun Jep atau nama sebenarnya Muhd Nazri Zainal Abidin sentiasa menjadi antara pelawak yang sehingga kini masih sahaja berhasil menghiburkan ramai.

Malah saban minggu, Jep Sepahtu dalam rancangan lawak Sepahtu Reunion Live 2022 ada-ada sahaja kelakuan lucunya yang tidak hanya penonton tercuit hati malah kadang kala selebriti jemputan juga tidak dapat menahan ketawa dengan dialog spontannya ketika di pentas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zon Lawak (@zonlawak)

Seperti baru-baru ini, pihak Sepahtu Reunion Live 2022 sekali lagi membawa pelakon Norlia Ghani bersama untuk kisah antara Cikgu Eja dan Azman. Episod pada minggu lalu nampaknya sekali lagi berhasil membuatkan penonton di rumah serta studio ketawa.

Walau bagaimanapun, dalam pada ramai yang merasa terhibur dengan gandingan Norlia Ghani dan kumpulan Sepahtu itu, terdapat juga moment yang membuatkan penonton terharu dengan sikap Jep Sepahtu.

“Bagus Jep ni,” tulis pemilik akaun youngprotection tersebut disamping hantaran video pendek itu meraih perhatian ramai selepas Jep dilihat menjaga Norlia Ghani di akhir rancangan. Moment itu mengundang Jep sekali lagi menerima pujian oleh warganet selepas sikapnya sebelum ini pernah tular menerima pujian ramai.

“Bagus betul dia”

Jep

“Perasan masa ni, terbaik jep”

IMG_20221009_151411

“Bagus Jep ni…”

Jep

“Takde kontroversi…”

IMG_20221009_151532IMG_20221009_151610

Nanti dulu, anda juga pasti tidak ingin ketinggalan untuk membaca kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Sumber:HCL

About admin blog

Check Also

[VIDEO]“Anak Yang Bijak”-Telatah Jebat Jayden Kongsi Khasiat Air Zam Zam Mencuit Hati Netizen

Sebagaimana yang kita ketahui bahawa air zamzam ini muncul pada zaman Nabi Ismail AS ketika baginda ditinggalkan bersama ibunya Hajar oleh Nabi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *