Dikatakan Semakin ‘Daring’ Selepas Berstatus Jαnda, Sekali Ini Jawapan Nad Zainal

Sebelum ini pada 3 September lalu, Nad Zainal meng.ejutkan ramai apabila menges.ahkan sudah ber.pi.sah dengan Faliq. Tidak berkongsi lanjut mengenai pu.nca per.cer.aian sehingga hari ini, dia eng.gan orang ramai membuat spek.ul.asi tidak bera.sas mengenai perp.isa.han dengan bekas suami.

Lebih Tenang Selepas Ber.ce.rai


Menurut Kosmo, Nad juga meng.akui lebih tenang dengan kehidupan sekarang sebagai ibu tunggal kepada dua orang cahaya mata selepas per.cer.aia.n dengan bekas suami.

Nad turut menjelaskan bahawa hidupnya tetap gembira bahkan hubungannya dengan bekas suami dan anak-anak juga berjalan baik seperti sebelum ini.

Nad Semakin ‘Da.ring’

Selepas pengumuman pe.rpi.sah.an Nad bersama bekas suaminya, nama Nad kini kian menjadi perhatian netizen. Setiap gerak dan tindak tanduknya dalam bidang lakonan mahupun kehiduupan seharian akan diperhatikan oleh netizen.

Terbaru netizen menyatakan bahawa Nad kelihatan lebih “ber.ani” dalam setiap lakonan dan juga dari segi pemakaiannya yang kelihatan agak se.ksi.

Tuntutan Kerja


Disebabkan banyak spe.kul.a.si yang menyatakan dia semakin berani selepas berstatus janda, satu gambar yang dimuat naik oleh BHarian di Instagram telah menjawab spe.kul.asi yang telah menjadi bualan netizen.

Nad tak pernah menganggap diri sek.si, sebaliknya bergaya mengikut tuntutan watak. Sebelum ber.pis.ah, itulah gaya dirinya, tetapi netizen memberi perhatian selepas ber.ce.rai.

Apa yang dinyatakan oleh Berita Harian menjelaskan bahawa Nad berperwatakan se.k.si adalah disebabkan tuntutan kerja dan perkara tersebut menjadi lebih perhatian apabila statusnya telah menjadi janda.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: Muraimy

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

“Perempuan cantik memang selalu kena fítnαh..”- Azhar Sulaiman mula bersuara ísu Isu Sophia Albarakbah!

Sejak akhir-akhir ini industri hiburan sekali lagi dike.jut.kan dengan satu kisah pendedahan oleh Bella Astillah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *