“Macam patung!”- Wajah Terkini Alha Alfa Jadi Tumpuan. Sekali Benda Lain Netizen Perasan, Macam…

Jurusolek selebriti, Datuk Alha Alfa sering menuai perhatian netizen dan pengikut-pengikutnya menerusi kandungan-kandungan menarik yang diterbitkan di laman sosial.

Kandungan video yang dikongsikan oleh Alha termasuklah teknik solekan dan hasil-hasil mekap yang pernah dikaryakan pada wajah-wajah selebriti.

Selain itu, Alha turut menggunakan wajahnya sebagai kanvas dalam berkongsi teknik solekan khususnya kepada pengikut yang ingin belajar mengenai bidang kecantikan.

Justeru, tidak hairan jika penampilan Alha di Instagram sentiasa ‘presentable’ dan kemas, seiring dengan statusnya sebagai jurusolek profesional dan juga pengusaha kosmetik.

Terbaharu, menerusi gambar yang dimuat naik, Alha berkongsi kata-kata semangat buat para pengikutnya.

Menurut Alha: “Orang yang pandai tak semestinya berjaya, nak berjaya tak semestinya kaya, apa yang penting tenang-tenang je ok.

“Doa, usaha, insha-Allah saya doakan anda semua kaya-raya,” tulisnya.

Menerusi rangan komen, ramai yang memuji kekacakan Alha. Dan tidak kurang juga yang menyamakan dirinya dengan patung dan juga aktor popular dari Korea Selatan, Lee Minho.

“Amin Allah hai Datuk jangan handsome sangat boleh!”

“Ingatkan Lee Minho tadi.”

“Makin kurus handsome Datuk.”

“Macam patung!!”

Untuk rekod, Alha kerap menata rias wajah-wajah selebriti popular seperti Ayda Jebat, Fasha Sandha dan Uqasha Senrose.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: Gempak

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

“Perempuan cantik memang selalu kena fítnαh..”- Azhar Sulaiman mula bersuara ísu Isu Sophia Albarakbah!

Sejak akhir-akhir ini industri hiburan sekali lagi dike.jut.kan dengan satu kisah pendedahan oleh Bella Astillah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *