“Siasᾰt dlu sebelum sebᾰrkan..”- Salina Saibi Bersuᾰra Jawab Fitnᾰh Tidak Benar Tentang Ibu!

Pelakon, Salina Saibi menafi seke.ras-keras dak.waan ibunya terjat.uh di bilik, sehingga menyebabkan kepala berlumuran dar.ah menerusi muatnaik yang dikongsikan aktres ini di media sosialnya.

Fitnah Tidak Benar

Ga.ra-ga.ra terdapat de.sas-des.us yang mengatakan ibu kepada pelakon ini ter.jatuh di bilik air sehingga kepala ber.da.rah, Salina tampil bersuara dan memuatnaik tangkap layar coretan yang ditulisnya di laman Facebook nya di Instagram.

Menurut Salina, ibunya itu dalam keadaan sihat dan dakwaan ibunya terjatuh di dalam tandas itu adalah tidak benar.

Ke.sal dan sedi.h hal sebegini terjadi pada ibunya, Salina men.gim.bau kembali dirinya juga pernah difitnah suatu ketika dahulu di mana terdapat berita menyebarkan bahawa dia telah meninggal dunia.

“Salam.. Untuk pengetahuan semua, mak Salina Saibi sihat walafiat.. Gosip pasal jatuh tandas sampai kepala berdarah tu semuanya FIT.NAH.. Dulu sebarkan Salina Saibi men.in.ggal dunia.. Sekarang mak saya pula.. Jang.anlah macam tu..

Ke.sian mak saya.. Apa-apa terus telefon/mesej peribadi dan siasat dulu sebelum sebarkan perkara yang tidak benar.. Allahuakbar.. Se.dih sangat saya dengar..” Tulisnya


Melihat perkongsian Salina di Instagram, ramai yang memberi respon dan komen mengecam segelintir pihak yang menyebarkan berita tidak benar tentang ibu dan diri pelakon ini.

“Fit.nah akhir zaman, orang-orang macam ni tak ada aktiviti nak buat. Jiwa ro..sak, dengki tengok orang lain tenang, bahagia. Peny.akit. hati.”

“Siapalah yang sanggup buat fit.nah macam tu. Kenapa dia orang tak siasat dulu betul-betul?”

“Astagfirullahaladzhim” komen mereka

“Ya Allah ada macam ni ya”

“Siapa punya kerja sebar ber.ita pa.lsu yang mer.apu macam tu.. Tak baik tau se.bar berita tak betul dan main-main dengan ke.saki.tan atau ke.ma.tian. Sabarlah @_salinasaibi_ banyakkan berdoa yang baik-baik”

“MasyaAllah tak baik macam tu. Semoga mak @_salinasaibi_ sentiasa dilindungi Allah” komen mereka lagi

Perbuatan memfitnah dan menyebarkan berita palsu perlu dipandang serius! Apa pun Murai MY mendoakan Salina sekeluarga sihat dan tabah hadapi ujian seperti ini.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: Muraimy

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

“Semoga Istiqomah kak Emma.”- Emma Maembong Kongsi Momen Di Mekah, Ramai Yang Titip Doa Agar Emma Tutup Aurat?

Umum mengetahui pelakon, Emma Maembong adalah antara selebriti yang turut menunaikan ibadah Umrah di Tanah Suci Mekah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *