Hebat hayati watak, Puteri Balqis dalam MV lagu raih pujian melambung

Sebut sahaja nama Puteri Balqis, tentu ramai yang mengenalinya sedari kecil lagi apabila wajahnya sering menghiasi kaca televisyen sehingga apa yang mengejutkan juga kerana dia memenangi kategori Pelakon Wanita Terbaik Drama Anugerah Skrin 2014.

Jadi bakatnya sebagai seorang pelakon sememangnya tidak lagi dipertikaikan penonton malah sejak dia mulai kembali aktif semula dalam dunia hiburan, ramai yang memberikan sokongan luar biasa kepadanya. Malah terbaharu kemunculan Puteri Balqis dalam MV sebuah lagu nyanyian Yamani Abdillah membuatkan dia sekali lagi menarik tumpuan ramai.

Menerusi muat naik RusaMusic, Puteri Balqis dilihat terlibat dalam sebuah muzik video lagu nyanyian anak kepada penyanyi popular, Jamal Abdillah berjudul Balasan Janji Palsumu yang mana Puteri Balqis dilihat berlakon dalam MV tersebut.

Walau bagaimanapun, tidak hanya nyanyian Yamani Abdillah sahaja yang menerima pujian netizen malah ramai juga memberikan tumpuan terhadap lakonan sayu Puteri Balqis. Sehingga ada yang berkata bahawa dia sememangnya sangat hebat dalam menghayati watak.

Malah pihak produksi yang terlibat dalam MV lagu tersebut juga merasa meremang dekat set shooting kerana Puteri Balqis. Ini kerana aura penghayatan ketika berlakon dan mengeluarkan air mata dikatakan lain macam disamping dia turut dipuji terbaik.

“Puteri Balqis pandai menjiwai…”

Balqis

“Aqish memang power menjiwai”

IMG_20220928_101630IMG_20220928_101646

“Memang rugi besar yang buang dia dan tak ambil dia. Dia ada aura tersendiri”

BalqisIMG_20220928_101733

“Percayalah dia boleh naik kat level tinggi…”

IMG_20220928_101743

Nanti dulu, anda juga pasti tidak ingin ketinggalan untuk membaca kisah-kisah yang disediakan ini di bawah seperti berikut:

Sumber:HCL

About admin blog

Check Also

“Tudung Sauk Nampak Mahal Dan Cantik”- Ummi Nazeera selamba pakai tudung ‘sauk’ tarik perhatian ramai

Nama pelakon, Ummi Nazeera sering menjadi sorotan ramai di media sosial kerana apabila dia berlakon …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *