[VIDEO] “Kεsian Dia Sampai Tarik Diri Tεrasa Dgn Tok Ram..”– Netizen Sεbak Elly Mazlein Keluar Dari Gegarvaganza

Sharifah Aida Mazlina Syed Hanafi atau lebih dikenali sebagai Elly Mazlein merupakan seorang penyanyi, pelakon, pengacara dan pelawak wanita Malaysia. Beliau mulai terkenal sejak tahun 90an sezaman dengan Siti Nurhaliza, Siti Sarah dan banyak lagi.

Walaupun kini dia tidak banyak lagi menyanyi, namun dulu dia seorang penyanyi yang disegani. Ketinggian vokalnya sering dibandingkan dengan Dato’ Siti membuatkan netizen sering ternanti-nanti nyanyiannya.

Pada tahun 2016. Elly Mazlein telah dijemput untuk bertanding dalam gegarvaganza musim ke-3. Namun hanya selepas beberapa minggu, dia telah menarik diri.Hal ini kerana dia mempunyai banyak tekanan dek kerana perkahwinannya dan juga komen juri yang tidak menjaga hatinya. Baru-baru ini, tular satu video di tiktok dimana netizen membuat kongsian nyanyian Elly Mazlein di Konsert Gegarvaganza. Ramai yang memuji nyanyian Elly Mazlein yang begitu sedap dan sedih kerana Elly menarik diri.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zack (@lawak_laah)

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@Abang Teruna Official:minggu ni memang takde penyingkiran tapi dia tetap nak tarik diri jugak.

@Ar Eirza Binti Japar:dh asyik dia je kne hentam dgn juri, sbb tu tarik diri. kdg hentam bkn psl suara. psl life dia. tok ram laa

@Norli Hashim:time ni kaklina broken. dan time ni jgk kaklina hlg kelembutan dh. tp manjahhh..

@lieya_senrose:Masa ni trs cri kt youtube lgu ni & hfl lirik.. tp xde kwn nk duet lgu ni

@Shaifol86:Part ‘hanya kau’ masa ending, penonton tolong tambah.. Best lagu ni.. Actually dorg nyanyi pun ok apa.. Sedap je kat telinga aku..

@Shah Md Zain:rasa minggu nie Ar.w.ah siti sarah last sekali. rasanya lah. Maaf kalo silap

@Cikk.Sue:time nii smuaa masalah ade kt bahu die, die mmg tak kuat dahh.. bertmbh tak kuat bile dengr komen² juri, die tak mmpu dah nak tahan, tu pasal die

@Teratai:rasanya kak lina ada tempat dlm gv klu tak kerana komen juri yg terlalu mengguris hati

@Fiena Kim:Tak silap saya dia tarik diri time ni sbb ada masalah peribadi family kan??

@Princess Anne:kak lina pom2 dh bhgia dgn cikgu skrg nie cerita lama usah dikenang..suara kak lina mmg meletop..

Sedih betul masa ni. Sayang sangat Elly Mazlein keluar awal sebab dia penyanyi yang berbakat. Tapi takpe, rezeki setiap orang berlainan kan. Alhamdulillah sekarang Elly Mazlein tak henti-henti ada job tak kira berlakon, pengacara penyanyi dan banyak lagi. Jangan lupa komen yang baik-baik yaa..

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: sinetronmalaya, IG, gambar Google, TIKTOK

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

“Perempuan cantik memang selalu kena fítnαh..”- Azhar Sulaiman mula bersuara ísu Isu Sophia Albarakbah!

Sejak akhir-akhir ini industri hiburan sekali lagi dike.jut.kan dengan satu kisah pendedahan oleh Bella Astillah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *