[VIDEO] “Saya Sedih Sangat..” Leona Men4ngis, Ded4h Sebab Tinggalkan Malaysia, Sekali Ini Komen Netizen

Pempengaruh dan selebriti media sosial popular, Kasih Iris Leona berkongsi satu video luahan hati di mana dia berasa sedih dan ‘berat hati’ untuk meninggalkan Malaysia bagi menyambung pengajiannya di luar negara.

Leona, 20, yang juga anak kepada pelakon Azhar Sulaiman memuat naik video tersebut di laman TikTok miliknya sambil mengalirkan air mata kerana merasakan masih belum bersedia untuk memulakan fasa baharu dalam kehidupannya.

“Saya sangat sedih sebab saya akan tinggalkan Malaysia hari ini untuk sambung belajar.

“Sejujurnya dari tadi saya tidak berhenti menangis.

“Saya sangat sedih nak tinggalkan keluarga di sini dan tidak bersedia untuk memulakan fasa baharu dalam hidup saya,” kata Leona sebak.

Dalam video yang dikongsikan pada pagi Ahad itu, Leona juga mengatakan dia masih belum siap mengemas pakaian dan keperluan lain yang perlu di bawa ke tempat pengajiannya.

“Saya akan berlepas malam ini tapi saya masih belum mengemas dan packing barang-barang,” luahnya lagi.

Sementara itu, menerusi pemerhatian di laman Instagram Azhar, dia ada memuat naik sekeping gambar Leona bersama kembarnya, Andika Rees, yang turut akan berlepas ke luar negara untuk menyambung pengajian.

“Rumah Mami (Azhar) akan menjadi sunyilah untuk beberapa tahun akan datang.

“Pergilah terbang, sambung belajar dan belajar rajin-rajin.  Jangan tinggal sembahyang okay.

“Ayah akan sentiasa merindui kalian, anak-anakku,” tulis Azhar.

VIDEO :

https://youtu.be/tuajlisigRI

Sekadar info, Azhar mendirikan rumah tangga dengan seorang peguam, Chempaka Emalin Pahamin dan hasil perkahwinan, mereka dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Kasih Leia Ixora, 23, dan pasangan kembar, Andika Rees dan Kasih Iris Leona, 20 tahun.

Sehingga kini video berkenaan sudah pun menerima lebih 800,000 tontonan bersama ratusan komen yang rata-ratanya meminta Leona untuk terus kuat semangat.

KOMEN NETIZEN ;

 

Sumber/Kredit : MH

Diolah Oleh : Wan Network

Sumber: bartsangbad.site

About admin blog

Check Also

[VIDEO]“Anak Yang Bijak”-Telatah Jebat Jayden Kongsi Khasiat Air Zam Zam Mencuit Hati Netizen

Sebagaimana yang kita ketahui bahawa air zamzam ini muncul pada zaman Nabi Ismail AS ketika baginda ditinggalkan bersama ibunya Hajar oleh Nabi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *