“Tadak Jalan Lain Ke”, Awie Tengah Nyanyi Terkejut Ada Yang Naik Pentas..

Siapa sahaja yang tidak kenal dengan penyanyi rock, Dato’ Awie. Namanya cukup popular dari era 1990-an hinggalah kini. Sebut je namanya pasti ramai yang terbayangkan kepaduan suara nyanyian Dato’ Awie.

Apatah lagi apabila berpeluang menyaksikan nyanyian Dato’ Awie secara langsung, pastinya lebih gempak dan puas. Bagaimanapun, baru-baru ini satu rakaman dengan paparan persembahan Dato’ Awie di salah sebuah majlis telah mencuri perhatian ramai.

Manakan tidak, dalam rakaman itu dipaparkan Dato’ Awie berada di atas pentas sedang membuat persembahan. Namun secara tiba-tiba muncul seorang lelaki berpakaian polis dan dua wanita naik ke atas pentas.

Ingatkan mereka mahu buat apa, rupa-rupanya nak lalu sahaja. Tapi perbuatan ‘aneh’ ketiga-tiga mereka ini membuatkan ia menjadi perbualan ramai. Berikut adalah perkongsian rakaman persembahan Dato’ Awie ‘terganggu’ dengan tiga orang ini:

Apa yang lebih mencuri perhatian ramai adalah reaksi Dato’ Awie sedang menyanyi seakan terkejut dan tergamam dengan kelakuan individu terbabit. Memang aneh juga sedang nyanyi tiba-tiba ada pula yang boleh lalu atas pentas begitu.

Perkongsian rakaman Dato’ Awie tengah nyanyi dan terkejut dengan kejadian tersebut telah meraih lebih 1.1 juta tontonan dan 26 ribu likes. Apa-apa pun orang ramai berpendapat ketiga-tiga orang tersebut tiada adab.

Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen perkongsian rakaman Dato’ Awie tengah nyanyi dan terkejut dengan kejadian ini:

“Lupa terus nyanyi lagu apa tadi”

Screenshot at Sep 19 07-33-59

“Dah macam orang berkaraoke kat tempat kenduri kawin pulak awie. Tengah nyanyi orang lalu hahaha”

Screenshot at Sep 19 07-33-42

“Ingat kat jalan raya ke jenis ikut suka tahan keta sebab beri laluan ke VIP. Sampai ke tengah konsert pun sama”

Screenshot at Sep 19 07-33-06

“Terkejut Dato Awie”

Screenshot at Sep 19 07-32-42

Sementara itu, ikuti kisah menarik lain yang telah kami sediakan untuk hiburan hari anda seperti berikut:

SumberHCL

About admin blog

Check Also

“Tudung Sauk Nampak Mahal Dan Cantik”- Ummi Nazeera selamba pakai tudung ‘sauk’ tarik perhatian ramai

Nama pelakon, Ummi Nazeera sering menjadi sorotan ramai di media sosial kerana apabila dia berlakon …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *