Didakωa Sering Menunjuk!, Sekali Aeril Zafrel & Wawa Zainal Jawab Dakωaan Netizen

Pasangan selebriti dan usahawan terkenal, Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sering mendapat perhatian warganet lebih-lebih lagi sering aktif di platform TikTok.

Biarpun sering menjadi bualan netizen dengan video-video yang dimuatnaik, pasangan ini juga tidak terlepas dari cakap-cakap netizen yang menda.kwa mereka sering menunjuk.

Mengulas mengenai perkara tersebut, Aeril menganggap perkara tersebut adalah normal baginya dan berkongsi di laman media sosial sebagai menyimpan kenangan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aeril Zafrel (@aeril_zafrel)

“Ini adalah pertama kali saya pergi stadium dan kalau pergi Old Trafford takkan tak ambil gambar kan, mestilah kita nak buat video sebanyak mungkin, jumpa pula idola kita depan mata, mestilah nak rak.am. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aeril Zafrel (@aeril_zafrel)

“Mungkin orang anggap itu menunjukkan, tapi bagi saya benda itu normal sahaja. Takkan la orang pergi Old Trafford tak post, mesti post punya.

“Saya lebih kepada simpan semua itu sebagai kenan.gan, saya suka tengok benda yang kita ‘throwback’.

“Kami selebriti, kena kongsi jugalah, perkembangan kami, kami di mana apa semua dan apa yang saya buat itu bukanlah mela.mpaui bat.as,” jelas Aeril.

Bagi Wawa pula, ia bukanlah niat untuk menunjuk tetapi sekadar berkongsi kebahagiaan.

“Yelah kita dahulu susah, jadi bag.ilah kami peluang untu merasa.

“Bukan niat mahu menunjuk pun tapi dia ia adalah kebahagiaan kami, benda yang kita tak pernah rasa, sekali-sekala,” ujar Wawa.

“Saya pun tak boleh nak salahkan mereka (netizen), tanpa sedar kami juga ada silap tapi anggaplah benda itu normal.

    

“Kalau kita pandang benda itu bu,ruk, maka bur,uklah, tapi kalau benda itu kegembiraan seseorang, maka gembiralah, jan,gan nak cari salah orang sahaja, InsyaAllah kita akan tenang,” tambah Aeril

Dalam perkembangan lain, Aeril dan Wawa juga memberitahu perkembangan pembinaan masjid dan pusat tahfiz di kampung halaman Aeril.

“InsyaAllah tahun ini akan berjalan dengan lancar.

“Mudah-mudahan tolonglah doakan, Wawa memang nak sangat benda itu berjalan secepat yang mungkin,” ujar mereka.

Sumber: TV3MALAYSIA Official

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: https://www.xtra.com.my/, IG AERIL

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

“Semoga Istiqomah kak Emma.”- Emma Maembong Kongsi Momen Di Mekah, Ramai Yang Titip Doa Agar Emma Tutup Aurat?

Umum mengetahui pelakon, Emma Maembong adalah antara selebriti yang turut menunaikan ibadah Umrah di Tanah Suci Mekah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *