Macam Tak Percaya! Penampilan Terkini Penyanyi Yuna Dikεcam Netizen, Ini Yang Mereka Perasan

KECOH di media sosial apabila penyanyi dan komposer Yuna Zarai dilihat memelvk penyanyi Indonesia ketika hadir di New York Fashion Week (NYFW) baru-baru ini

Namun, lain pula jadinya apabila netizen tidak hanya memperkatakan tentang batas pergaulan penyanyi itu, malah mereka turut mempertik4ikan cara Yuna atau nama sebenarnya Yunalis Zarai, 36, mengenakan hijab.

Pada majlis itu, Yuna menggayakan pers4linan jenama Coach dengan menyarung hijab separuh bersama aksesori kilauan berlian di atasnya.

Gaya penyanyi itu menimbulkan rasa tidak senang peminat yang menegur dan menasihatkannya untuk menutup aur4tnya dengan lebih sempurna.

yuna1

Yuna menggayakan persalinan daripada Coach.

Malah ramai yang menyedari perubahan gaya tudung penyanyi itu yang dilihat semakin lama semakin mendedahkan aur4t.

“Dia pakai serkup, lepas itu pakai bling-bling. Sekali pandang memang akan fikir macam tak pakai tudung. Aku lebih suka Yuna yang dulu pakai selendang.

“Daripada bertudung sampai dah macam pakai anak tudung sahaja. Bila tudung sekadar fesyen.

“Baru tahu jala ikan pakai dekat kepala. Apa benda atas kepala Yuna tu?.

“Teringat zaman universiti 13 tahun lepas, Yuna buat mini konsert. Sewaktu itu dia pakai selendang elok sahaja tutup d4da,” antara komen netizen.

yuna2

Gaya penampilan Yuna sering dikritik netizen.

Sementara itu, ada juga yang berpendapat penampilan dan kelakuan Yuna disebabkan sudah terlalu lama berhijrah ke Amerika Syarikat.

“Dah menjadi kebiasaan tinggal di luar negara. Bila dah terlalu lama duduk di negara Barat, pergaulan tidak menghalalkan cara.

“Sanggup buat apa sahaja demi diterima bangsa di sana. Oh Yuna!” tulis netizen.

Untuk rekod, Yuna memulakan kerjaya nyanyian di Amerika Syarikat sekitar tahun 2011 dan mengikat kontrak dengan sebuah syarikat rakaman yang berpangkalan di New York, Fader Laber.

KOMEN NETIZEN :

Sumber/Kredit : mStar

Diolah Oleh : Wan Network

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

“Perempuan cantik memang selalu kena fítnαh..”- Azhar Sulaiman mula bersuara ísu Isu Sophia Albarakbah!

Sejak akhir-akhir ini industri hiburan sekali lagi dike.jut.kan dengan satu kisah pendedahan oleh Bella Astillah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *