“Humble nya sampai..”- Posting Terbaru Hafiz Mahamad Tarik Perhatian!, Sekali Benda Lain Netizen Perasan

Baru-baru ini, posting usahawan popular Hafiz Mahamad menarik perhatian peminat dan pengikutnya lagi di Instagram apabila dia meluahkan perasaan sayangnya terhadap isteri tercinta, Syafiqah Aina yang juga baru sahaja selesai menjalani tempoh berpantang selepas melahirkan cahaya mata kedua pada Julai lalu.

Namun begitu, pada hari tersebut pula dia terpaksa meninggalkan isteri dan dua anaknya kerana kerja yang perlu membuatkan dia ke Indonesia dalam tempoh yang agak lama.

Hafiz

“Dia baru habis pantang, sebulan juga dekat kampung. Waktu pantang, saya tak dapat nak teman dia sepenuhnya. Bila dah habis pantang ni, semalam ajak dia keluar pi breakfast, mani pedi hehe nak reward mummy…” ujarnya meluahkan rasa rindu terhadap isterinya itu.

Hafiz Mahamad bagaimanapun dipuji oleh netizen berikutan sikapnya yang sentiasa menghargai isteri, Syafiqah Aina disamping perkongsiannya ini juga menarik tumpuan ramai dengan ditinggalkan lebih 100,000 tanda suka serta ratusan komen dimana kecantikan Syafiqah Aina juga dipuji ramai.

  

Perkongsian foto-foto dan kapsyen panjang ditulis Hafiz Mahamad menerusi Instagram peribadinya itu bagaimanapun juga menarik netizen untuk tertumpu di bahagian tali pinggang yang dipakainya. Netizen bagaimanapun turut tertarik dengan sikap humble Hafiz Mahamad yang sanggup menutup logo jenama mewah tersebut.

“Humble nya sampai LV punya logo dekat belt pun di tutup”

Hafiz

“Sweetnyaa”

IMG_20220914_094834

“Bestnya dapat suami gini…”

Hafiz

“Muka Syafiqah Aina tetap sama…”

IMG_20220914_094952

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: HCL, YOUTUBE

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

“Muka lawa, tapi sayang..”- Kαcukan! Ini biodata Sophia yg raih perhatian. sekali benda ini netizen perasan

Nama Sophia Albarakbah menjadi sebutan ramai sejak akhir-akhir ini. Memiliki paras rupa jelita dan sekali …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *