[VIDEO] “Dalam ramai2..”- 19 Selebriti Yang Dahulunya ‘Berisi’ Sekarang Dah Kurus Tarik Perhatian Netizen!

Secara amnya setiap individu mempunyai impian untuk mempunyai bentuk badan yang ideal agar kelihatan sentiasa positif dan menaikkan semangat diri. Tetapi untuk mendapatkan tvbuh badan yang ideal, bukannya satu kerja yang mudah.

Bagi mereka yang berbadan besar, pasti juga sukar mencari baju yang sesuai. Tipulah kalau cakap tak nak kurus bukan?

gambar hiasan

19 selebriti tempatan ini pernah melalui detik hitam apabila saiz fizikalnya menjadi bualan peminat. Namun setelah berazam mendapatkan bentuk badan yang diinginkan, mereka tampil membuat comeback yang menjadi inspirasi mereka di luar sana.

Berdasarkan video tular di laman tiktok yang dimuat naik oleh @farahyai menyenaraikan 19 selebriti yang dulunya mempunyai badan yang ‘berisi’ namun kini kesemua mereka berjaya menguruskan badan, dan mendapatkan bentuk badan yang ideal.

Video:

Perkongsian tersebut menarik perhatian netizen yang rata-rata memuji kesemua selebriti tersebut yang bersungguh-sungguh mendapatkan bentuk badan yang ideal.

Komen netizen:

    

Sumber: tiktok @farahyai dan diolah oleh Padu Gila

About admin blog

Check Also

[VIDEO]“Anak Yang Bijak”-Telatah Jebat Jayden Kongsi Khasiat Air Zam Zam Mencuit Hati Netizen

Sebagaimana yang kita ketahui bahawa air zamzam ini muncul pada zaman Nabi Ismail AS ketika baginda ditinggalkan bersama ibunya Hajar oleh Nabi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *