”Bukan Takut Tapi Hormat Perasaan Bini”-[VIDEO]Pandai Jaga Batas Pergaulan, Jep Sepahtu Ibarat Satu Dalam Sejuta

Nama pelawak Jep Sepahtu menjadi bualan ramai di media sosial apabila pandai menjaga batas hubungan ketika bekerja bersama wanita bukan mahram.

Suami mithali

Menerusi sebuah video di TikTok @anakpokyi, memaparkan beberapa sedutan episod Jep bersama pelakon wanita dalam program Sepahtu Reunion Live.

Dalam rakaman itu, Jep sentiasa mengelak daripada bersentuhan dengan tetamu jemputan yang hadir antaranya adalah Azira Shafinaz, Datin Elvina Mohamad, Nasha Aziz dan Elizabeth Tan.

Jaga perasaan isteri

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet memuji dengan sikap positif yang ditunjukkan penyampai radio berumur 37 tahun itu.

Kata mereka, perbuatan itu wajar dijadikan contoh kerana Jep sentiasa menjaga nama baiknya demi isteri, Sari Yanti dan juga anak-anak.

Malah, ada pengikut yang yang menyifatkan tindakan pemilik nama Muhd Nadzri Zainal Abidin itu lebih kepada sayang isteri bukannya takut.

Untuk rekod, Jep mendirikan rumah tangga bersama Sari Yanti pada 25 Februari 2017 dan dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Dariya Inara, 4, Muhammad Khidir, 2, dan Abu Bakr, 1.

Sari juga mempunyai dua lagi cahaya mata lelaki menerusi perkahwinan terdahulu bersama bekas suami, Mohd. Eddy Casmady Che Hussien iaitu Barr Al Aliy dan Baasit Al Haq.

Sumber: TikTok @anakpokyi via https://ohbulan.com/

About admin blog

Check Also

[VIDEO]“Anak Yang Bijak”-Telatah Jebat Jayden Kongsi Khasiat Air Zam Zam Mencuit Hati Netizen

Sebagaimana yang kita ketahui bahawa air zamzam ini muncul pada zaman Nabi Ismail AS ketika baginda ditinggalkan bersama ibunya Hajar oleh Nabi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *