[VIDEO] “Aunty so cute..”- Makcik Teruja Nk Bersalam Dgn Fazura, Sekali Reaksi Fazura Tarik Perhatian!

Pasangan selebriti Nur Fazura dan Fattah Amin sememangnya digemari ramai dan ditambah kini sudah bergelar ibu bapa kepada Nur Fatima. 

Kini tumpuan Fazura lebih kepada perniagaan yang diuruskan sendiri olehnya disamping menguruskan suami dan anak perempuan yang kini berusia dua tahun.

Setiap kali bertemu dengan artis kege.maran, kita pasti akan merasa sangat excit.ed dan teruja nak bersalam-salam dengan mereka kan. Nak pula kalau mereka akan adakan meet and greet. Sanggup kita datang dari jauh nak jumpa dengan mereka. Inilah peluang nya, jangan lepaskan peluang emas ni.

Agaknya siapakah antara kegemaran anda ?  Adakah iainya pasangan Fazura dan Fattah Amin ? Baru-baru ini ada dimuat naik video lucu pasangan tersebut yang mengadakan meet and greet bersama para peminatnya.

VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fattzura LoveStory (@bamtahdolly)

Yang menarik perhatian, peminat nya datang dari pelbagai golongan umur tau. Dari muda sampailah warga emas. Mana taknya, dek kerana sikap mereka yang sangat humble dan menghorm4ti orang ramai. Suka sangat dengan pasangan ni.

Moment yang dimuat naik adalah ketika ada seorang aunty yang kelihatan sangat excited jumpa Fazura. Tapi, bukan aunty tu je yang teruja, nampaknya macam Fazura dan Fattah pun turut teruja jumpa aunty tu. Sama-sama teruja lah katakan.

Yang paling lucunya, bak kata netizen, Fazura siap menari-nari lagi time nak jumpa aunty tu. Bila dah sampai, terus disalam nya aunty tu. Bila sesi bergambar tu, comel sangat tengok mereka bertiga. Fazura siap betulkan tudung aunty tu tau. So sweet.

Sememangnya gelagat mereka itu tersangat lah comel dan lucu. Tersengih-sengih tengok kecomelan mereka bertiga tu. Mesti aunty tu happy kan dapat jumpa pasangan Fazura dan Fattah yang sangat comel tu.

Bak kata netizen, Fazura tak berubah sikap nya yang baik tu. Mereka yang kenal Fazura, pasti tahu betapa humble nya beliau ni. Teruja dan terharu sangat dek kerana sikapnya yang sentiasa menghorm4ti peminat nya.

Kalau korang jumpa Fazura dan Fattah pun, mesti akan teruja kan nak salam-salam dan ajak selfie lagi. Yelah, bukan selalu dapat jumpa face-to-face kan. Bila dah ada peluang ni, grab jelah peluang ini. Lepasni, kalau ada lagi meet and greet, jom pergi.

Justeru, sememangnya sikap saling menghorm4ti antara satu sama lain antara kewajipan setiap individu. Tidak kisah sama ada kita ini golongan yang tua atau sebagainya, horm4ti orang sekeliling, dan jadikan ia amalan dalam hidup kita.

“Syukur Alhamdulillah ya Allah.. Terima kasih tak terhingga buat semua darlings yang hadir bertemu Faz dan Fattah di FAZURA store, Aeon Shah Alam.

“Ada yang membawa ibu yang bertongkat, mendukung anak yang tidur, datang jauh khas dari Kuching, Melaka dan Johor Bahru untuk bertemu kami.

“MasyaAllah.. Tabarakallah.. semuanya dengan izin perkenan Allah SWT. Faz, Fattah dah seluruh team kami amat berterima kasih buat darlings semua.  

“Our hearts are full. Semoga semuanya gembira juga semalam dapat membeli belah from our humble store. Lots of LOVEEE,” tulisnya. 

Menerusi perkongsian sa’lah seorang peminatnya, dapat dilihat seorang wanita berpangkat ibu menghampiri Fazura untuk bersalaman serta bergambar. 

“Fazura so sweet and humble. Such a beautiful couple Masha Allah..”

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di instagram beliau:

Dia nampak kuat, tapi dalam hati dia je yang tahu. Stay strong Faz! bak kata netizen!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber : IG Bamtahdolly, IG Fazura, IG Fattah Aminm, beritaawani

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

“Semoga Istiqomah kak Emma.”- Emma Maembong Kongsi Momen Di Mekah, Ramai Yang Titip Doa Agar Emma Tutup Aurat?

Umum mengetahui pelakon, Emma Maembong adalah antara selebriti yang turut menunaikan ibadah Umrah di Tanah Suci Mekah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *