[VIDEO] “Berlakon sama Mira Filzah..”- Peserta Sabah Juara Dewi Remaja Dipuji Cantik Mcm Mira Filzah

Baru-baru ini, pencarian Dewi Remaja edisi 2022 telah melabuhkan tirai apabila peserta jelita dari Sabah merangkul gelaran Juara Dewi Remaja sekali gus membawa pulang wang tunai sebanyak RM 10,000 beserta trofi dan mahkota.

Peserta dari Sabah iaitu pemilik nama Tracie Sinidol ini tidak sekadar dihujani dengan ucapan tahniah oleh netizen di media sosial malah dia juga dipuji orang ramai yang mana kecantikan gadis berusia 21 tahun ini seiring dengan kepandaiannya.

 

Perkara itu jelas terbukti juga dalam satu rakaman video yang mana dia mempunyai masa yang pendek untuk memberikan hujahan selepas diberikan satu tajuk. Meskipun begitu, hujahan dengan tajuk yang dikatakan agak susah oleh netizen menyebabkan rata-rata daripada mereka merasa terpegun dengan kepandaiannya apatah lagi masih mengekalkan log.hat Sabah.

Tracie Sinidol dalam rakaman pendek ini tular dan menerima pujian oleh netizen manakala ditinggalkan lebih 60,000 tanda suka. Mana tidaknya, ada netizen mengatakan jika berada di tempatnya disaat ini mungkin mena.ngis atau ter.paku.

Dalam pada itu, menerusi ruangan komen ada juga yang mengharapkan agar dia digandingkan dengan pelakon popular dan jelita iaitu Mira Filzah dalam drama terbaharu memandangkan wajahnya dan Mira Filzah yang terdahulu pernah tular mempunyai persamaan.

“Pertama kali dengar… kalau saya dah tak boleh jawab dah ni”

SabahSabah

“Ok la tu ada point…”

Sabah

“Kalau aku la dapat soalan-soalan macam ni, fuh tereyak”

IMG_20220905_162841IMG_20220905_162929

“Akak suka sebab dia tak tukar loghatnya”

IMG_20220905_162949

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: HCL

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

“Alhamdulilah, Mak Nak Awal, Saya Langsungkan Majlis Pada..”- Tahniah Shuib Umum Berita Gembira

PELAWAK dan penyampai radio Suria FM Shuib menyifatkan kehadiran ahli perniagaan Watie Hanifiah dalam hidupnya …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *