“Dlm Dunia Ni Nadia Je Cantik..” – Baru Nk Susun Ayt Sekali Kena Potong, Mira Filzah Padu Kasi Ayat Mᾰti.

Menerusi satu perkongsian video yang dimuatnaik oleh pemilik akaun Tiktok MrHowlicks. Beliau yang berkongsi mengenai klip video pendek daripada rancangan Sepahtu Reunion Live yang menampilkan Mira Filzah sebagai selebriti jemputan dalam rancangan tersebut dan bergandingan bersama dengan para pelawak hebat.

Menurut perkongsian video tersebut, Jep Sepahtu yang memegang watak sebagai Tapan terkedu apabila dia ditanya sama ada ‘Sari Yanti cantik ataupun tidak’ apatah lagi sebelum itu dia menjawab persoalan Zila yang dilakonkan oleh Mira Filzah bahawa ‘dalam dunia ini Nadia sahaja yang cantik’. Persoalan Mira itu terus membuatkan reaksinya berubah apabila persoalan keluarga dibawa masuk, secara automatik terus kalah. Rata-rata daripada netizen terus mencetuskan ketawa dengan tindakan ‘Spechless’nya itu.

Lihat klip video yang dibawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita

Pelbagai komen diberikan seperti:

@Manz : takut balik rumah kena tido luar je.

@Noob_:Salah cakap..balik rumh confirm tido luar hahah.

@candy:kalau bilang tak tu. auto tido luar mat.

@local person:member tengah in character boleh pulak dia masuk personal.

@Selebet Mapet:pelik la klau die kte tk cantik juga mmg cantik pon sari yanti kan.

@CintaHati 1437:Tapan All Out psl Nadia….tetiba slow bila kena petik nama “SariYanti”.

@Adek_____:Bila hal keluarga bawak ke pentas memang kalah.

@ᴅαᴅᴅʏ ᴘιɴ:dgr citer jep skrg tido atas sofa kat ruang tamu merajuk teroks bini dia tu.

@IRFAN.NZR:Ha tau takut nasib dia cakap cantik kalau tersalah dia cakap tak.

@zalie@Chikitum: terpaksa sebut …bini Cantek ……kalau x….tidor kat luar.

@salmahmdarshad:baru nak susun ayat sekali kena potong.

@Forikiz:sofar 2 org bukan sepahtu je yg boleh counter jep, mf dgn brader kapal terbang tu.

@ …… :dgr nama bini sndiri terus tukar pulk.

@Balqis_zahirah…:Part ni… Aku tengah makan astu tersembur makanan.

@Muhammad Syafiq:ingat sng2 nk counter, sekali dia yg kene counter balik.

@F@_Z:risau dia balik nanti disuruh tidur luar ja.

@Ally :kalau salah jawab mahu tido luar kang.

Jangan lupa komen yang baik-baik sahaja

Sumber: Cepatberita dan Tiktok, siakapbesi

About admin blog

Check Also

“Semoga Istiqomah kak Emma.”- Emma Maembong Kongsi Momen Di Mekah, Ramai Yang Titip Doa Agar Emma Tutup Aurat?

Umum mengetahui pelakon, Emma Maembong adalah antara selebriti yang turut menunaikan ibadah Umrah di Tanah Suci Mekah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *