Shiha jadi Rina Nose terkejut terima mesej tuan badan, “Dia ckp Melayu”

Baru-baru ini persembahan peserta Muzikal Lawak Superstar musim ketiga telah memasuki minggu keempat dan nampaknya kehebatan setiap kumpulan menghiburkan penonton dan juri begitu menjadi perhatian di media sosial dan beberapa kumpulan turut tular dipuji netizen.

Kumpulan Cili juga tak kurang hebatnya dipuji menerusi media sosial apabila idea tiga anggota kumpulan ini iaitu Shiha Zikir, Achey dan Ali Puteh berjaya menarik tumpuan orang ramai. Terutama Shiha Zikir yang tidak disangka-sangka peminat bahawa penyanyi ini juga pandai menghiburkan netizen sebagai pelawak.

Melalui persembahan kumpulan Cili baru-baru ini, Shiha Zikir dilihat menjadi selebriti dari Indonesia yang dikenali sebagai Rina Nose yang mana di platform TikTok juga nama selebriti tersebut menjadi tumpuan disebabkan sound Apa Khabar daripada dirinya itu menghiburkan pengguna platform tersebut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shiha Zikir (@shihazikir)

Walau bagaimanapun, Shiha Zikir meluahkan perasaan terkejutnya pula selepas menerima pesanan di WhatsApp daripada Rina Nose dan memuji sikap selebriti dari Indonesia itu.

“Terkejut terima WhatsApp dari Rina Nose. Terima kasih banyak Rina. Dulu tiap-tiap hari jumpa Rina di D’ Academy Asia. Ternyata sampai sekarang dia sangat rendah hati. Makasih sayang doakan Cili dapat buat yang terbaik lagi setiap minggu.” Ujar Shiha Zikir di akaun TikTok miliknya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shiha Zikir (@shihazikir)

“Rina dengan Shiha…”

Shiha

“Macam slang…”

IMG_20220822_104217IMG_20220822_104224

“Panggil dia ni datang jadi juri mesti lagi lawak”

Shiha

“Lawak la Shiha ni”

IMG_20220822_104254

Nanti dulu, anda juga pasti tidak ingin ketinggalan untuk membaca kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Sumber:HCL

About admin blog

Check Also

“Perempuan cantik memang selalu kena fítnαh..”- Azhar Sulaiman mula bersuara ísu Isu Sophia Albarakbah!

Sejak akhir-akhir ini industri hiburan sekali lagi dike.jut.kan dengan satu kisah pendedahan oleh Bella Astillah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *